رئیس کمیسیون عمران و توسعه شهری از تهیه طرح پیشنهادی با موضوع "شهر هوشمند" در شهرداری خبر داد و خواستار بررسی آن توسط متخصصین حوزه آی. تی شد.
به گزارش ایلنا از رشت، یکصد و بیست و چهارمین جلسه کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای شهر رشت با حضور اعضا و مشاورین کمیسیون عمران و مدیرکل ICT استان گیلان و مدیرکل فن آوری و اطلاعات استانداری گیلان و همچنین جمعی از اساتید دانشگاهی در رشته IT و جامعه شناسی در عمارت شورا برگزار شد.
رئیس کمیسیون عمران و توسعه شهری شورا با اشاره به سیاست کلی کمیسیون عمران اظهار داشت: کمیسیون عمران در تجربه ای موفق در زمینه ساخت و ساز، اساتید دانشگاهی و تئورسین های این حوزه را در قالب کارگروه گرد هم جمع کرد تا بتواند با استفاده از صیقل کاری تضادهای بین افراد آگاه شهر، به نظرهای واحد و بیانیه ای مورد استفاده جهت سیاست گذاری برسد و این تجربه موفق را نیز میخواهیم امروز در حوزه آی تی و در آینده در دیگر صنوف نیز اجرایی کنیم.
رضا رسولی با اشاره به خروجی های کارگروه های کمیسیون عمران اظهار نمود: کارگروه مشورتی کمیسیون عمران شامل چند کمیته می باشد و با جلسات متعدد و پیگیری های این کمیته ها ۲۰ طرح آماده اجرا می باشد که هر کدام از این طرح ها در فازهای متفاوت اجرایی قرار دارند.
وی قابلیت های حوزه آی تی را در دنیای امروز بسیار گسترده دانست و افزود: دنیای آی تی امروزه تعاریف و قابلیت های بی مانندی را در اختیار بشر قرار داده است و معتقدم آی تی در حوزه شهری تعاریف ما از زیر ساخت را تغییر خواهد داد.
رییس کمیسیون عمران و توسعه شهری از تهیه پروپوزال با موضوع "شهر هوشمند" در شهرداری خبر داد و خواستار بررسی آن توسط متخصصین حوزه آی تی شد.
عضو کمیسیون عمران و توسعه شهری شورا قدم اول در دستیابی به شهری هوشمند را تلاش در تهیه و ایجاد زیرساخت دانست و تصریح کرد: ما باید تلاش کنیم تا زیر ساخت ها را در جهت دستیابی به شهر هوشمند ایجاد نماییم و با رفتن به این سمت نرم افزارها در گذر زمان به وجود خواهد آمد.
احمد رمضانپور در ادامه خوستار استفاده از ظرفیت تمام دستگاه های استان و اساتید برجسته دانشگاهی و همچنین شرکتهای دانش بنیان برای دستیابی به شهری هوشمند شد.
مدیر کل ict استان گیلان با اشاره به معیارهای شهر هوشمند بیان نمود: یکی از معیارهای شهر هوشمند محیط شهری است و در محیط شهری عناصری مثل خانه های هوشمند، درصد ساختمان های دارای پروانه، میزان مصرف انرژی، میزان استفاده از اینترنت پرسرعت و ... در معیارهای یک شهر هوشمند موثر می باشد.
فرزاد توکلی با اشاره به ارکان شهر هوشمند اظهار کرد: از ارکان شهر هوشمند، حمل و نقل هوشمند، استفاده از دوچرخه های برقی و پرداخت های مالی به توسط سیستم های هوشمند است.
وی دامنه حوزه آی. تی را بسیار گسترده دانست و افزود: تفکری که شهر هوشمند را فقط مرتبط با شهرداری می داند، اشتباه می باشد. شهر هوشمند امروزه تمام دستگاه ها و نهادها را در بر می گیرد و حوزه هایی مانند سلامت و نیروی انتظامی و ... از حوزه هایی است که باید در شهر هوشمند مشارکت داشته باشند.