دلقپوش:
کیفیت آرد تا گلوتن 28 باید افزایش یابد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: بسیاری از گندمهای تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند در حالیکه میزان ایدهآل و مطلوب گلوتن گندم باید ۲۸ به بالا باشد.
به گزارش ایلنا از رشت، فرهاد دلقپوش در حاشیه بازدید از شرکت گیلان خوشه اظهار داشت: تولید و صنعت ارزشمند است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و کار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان عنوان کرد: این کارخانه با دارا بودن سیلوی ذخیره ۲۵ هزار تنی و تولید روزانه ۶۰۰ تن از انواع آرد یکی از پنج کارخانه بزرگ و روزآمد تولید آرد در کشور است.
وی با بیان اینکه تولید آرد مرغوب به نحوه ترکیب و نوع کیفیت گندم بستگی دارد، گفت: گندمی که در استانهای گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت میشود، نسبت به گندم تولیدی سایر استانها دارای کیفیت و گلوتن بهتری است.
دلقپوش تصریح کرد: بسیاری از گندمهای تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند درحالیکه میزان ایده آل و مطلوب گلوتن گندم بایستی ۲۸ به بالا باشد لذا در میزان تلفیق وترکیب گندمهای مختلف در حفظ کیفیت و غنیسازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است. هم اکنون استان گیلان دارای 6 کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه 650 هزار تن آرد است.
شرکت گیلان خوشه در شهر صنعتی رشت مستقر است و زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده و بهگفته مدیرعامل کارخانه یکدرصد درآمد حاصله از تولید صرف امور خیریه و حضرت ابوالفضل(ع) میشود.