خبرگزاری کار ایران

دلق‌پوش:

کیفیت آرد تا گلوتن 28 باید افزایش یابد

کیفیت آرد تا گلوتن 28 باید افزایش یابد
کد خبر : ۷۱۳۶۹۶

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: بسیاری از گندم‌های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند در حالیکه میزان ایده‌آل و مطلوب گلوتن گندم باید ۲۸ به بالا باشد.

به گزارش ایلنا از رشت، فرهاد دلق‌پوش در حاشیه بازدید از شرکت گیلان خوشه اظهار داشت: تولید و صنعت ارزشمند است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و کار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان عنوان کرد: این کارخانه با دارا بودن سیلوی ذخیره ۲۵ هزار تنی و تولید روزانه ۶۰۰ تن از انواع آرد یکی از پنج کارخانه بزرگ و روزآمد تولید آرد در کشور است.

وی با بیان اینکه تولید آرد مرغوب به نحوه ترکیب و نوع کیفیت گندم بستگی دارد، گفت: گندمی که در استان‌های گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت می‌شود، نسبت به گندم تولیدی سایر استان‌ها دارای کیفیت و گلوتن بهتری است.

دلق‌پوش تصریح کرد: بسیاری از گندم‌های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند درحالیکه میزان ایده آل و مطلوب گلوتن گندم بایستی ۲۸ به بالا باشد لذا در میزان تلفیق وترکیب گندمهای مختلف در حفظ کیفیت و غنی‌سازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است. هم اکنون استان گیلان دارای 6 کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه 650 هزار تن آرد است.

شرکت گیلان خوشه در شهر صنعتی رشت مستقر است و زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده و به‌گفته مدیرعامل کارخانه یک‌درصد درآمد حاصله از تولید صرف امور خیریه و حضرت ابوالفضل(ع) می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز