استاندار گیلان مطرح کرد:
جذب حداکثری سهم گیلان از محل اعتبارات ملی یکی از شاخص های ارزیابی مدیران استانی
استاندار گیلان با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد اعتبارات قانون بودجه به صورت متمرکز در اختیار وزارتخانهها و سازمان های تابعه کشوری است گفت: جذب حداکثری سهم گیلان از محل اعتبارات ملی توسط دستگاه های اجرایی استانی یکی از شاخص های ارزیابی مدیران است.
به گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان گیلان بر ضرورت پیگیری جدی مدیران دستگاه های اجرایی برای جذب هرچه بیشتر از وجوه متمرکز در اختیار وزارتخانهها و سازمانهای ملی تاکید و اضافه کرد: مدیران استانی در این مسیر با تسلط کامل بر ردیف های بودجه ای پیشنهادها و طرح های خود را برای جذب هرچه بیشتر اعتبارات درخصوص پروژه ها ارائه و مطالبه کنند.
وی خاطرنشان کرد: با برنامهریزی صحیح و تدبیر مناسب باید سهم مطلوبی از اعتبارات ملی در جهت پیشرفت و توسعه گیلان دریافت شود.
وی بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و افزود: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در زمانبندی مشخص از مدیران دستگاه های اجرایی طرح ها و پیشنهادها را دریافت و بر نحوه جذب اعتبارات نظارت کند.
استاندار گیلان افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان علاوه بر جدول اعتبارات مرتبط با هر دستگاه اجرایی در سال 97، میزان جذب اعتبارات ملی در سالهای 96 و 95 را به صورت مقایسهای تهیه و در اختیار دستگاهها قرار دهد.
وی با بیان اینکه وزارتخانهها و سازمانهای کشوری به صورت مشخص اعتبارات استانها را پیشبینی و در اختیار قرار میدهند گفت: با ارائه طرحهای پیشنهادی و پیگیری و جدیت از سوی مدیران و نمایندگان استان این میزان به 2 تا 3 برابر قابل افزایش است.
وی اظهار داشت: دستگاههای اجرایی تعهدهایی که متناسب با شرایط فراوانی اعتباری و بودجه است برای خود ایجاد نکنند.
وی به تعیین الزامات درون استانی برای مدیریت بودجه اشاره و خاطرنشان کرد: تمرکز بر اتمام پروژههای نیمه تمام با اولویت طرحهای آب شرب، آب کشاورزی و برق در رأس برنامههای حوزه عمرانی استان است.
نماینده عالی دولت در گیلان گفت: پروژههای دارای پیشرفت بالای 70 درصد جزء اولویت اول و پروژههای 30 تا 70 درصد در اولویت بعدی قرار دارد.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه حدود ۸ درصد اعتبارات قانون بودجه در اختیار استانها قرار دارد اظهار داشت: این بودجه براساس مکانیزم مشخص هرساله و با مدیریت در نحوه هزینه از طریق شورای برنامهریزی استان به کمیتههای شهرستانی اختصاص پیدا میکند.
وی گفت: در مسیر جذب حداکثری اعتبارات ملی و در طرح هایی که نیازمند مشارکت استانی است از اعتبارات گیلان اختصاص داده می شود.
استاندار گیلان به افزایش دمای هوای استان و استفاده از وسایل سرمایشی همانند مناطق گرمسیری در هفتههای اخیر اشاره کرد و افزود: به منظور تغییر در تعرفه برق مشترکان گیلانی پیشنهادهایی به دولت و شرکت توانیر ارائه کردهایم که در این مسیر نیازمند حمایت و پیگیری نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هستیم.
وی به وجود برخی دغدغهها درخصوص آب کشاورزی و شرب تعدادی از شهرستانهای استان گفت: برخی مشکلات در خصوص آب شرب در ایام اخیر مربوط به شبکه و ساختار انتقال و توزیع است که امسال با اولویت به این بخش پرداخته می شود.
استاندار گیلان به وجود دغدغه مشترک نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی در خصوص تأمین آب کشاورزی اشاره کرد و گفت: اعتبار اختصاص یافته برای تأمین لوله ایستگاههای پمپاژ و میزان لایروبی انهار در سال جاری طی 20 سال اخیر بی سابقه بوده است.