خبرگزاری کار ایران

بلبل‌آبادی عنوان کرد:

احداث یک‌کیلومتر خط یعنی از بین رفتن 2/5 هکتار از مناطق جنگلی/ نابودی محیط زیست یعنی نابودی نسل بشر

 احداث یک‌کیلومتر خط یعنی از بین رفتن 2/5 هکتار از مناطق جنگلی/ نابودی محیط زیست یعنی نابودی نسل بشر
کد خبر : ۶۳۶۵۴۳

مدیرعامل شرکت برق گیلان گفت: با احداث یک کیلومتر خط 230 کیلوولت دو مداره در استان، حدود 2/5 هکتار از مناطق جنگلی در ارتباط با موضوع حریم خطوط از بین خواهند رفت.

به گزارش ایلنا از رشت، عظیم بلبل‌آبادی با اشاره به مزایای فراوان مدیریت مصرف انرژی برق شامل جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌گذاری‌های سهمگین در بخش تولید و شبکه انتقال و فوق توزیع و توزیع، حفظ منابع ملی(سوخت‌های فسیلی) برای آیندگان، کمک به اقتصاد خانواده و اقتصاد ملی افزود: مهمترین و حیاتی‌ترین مزیت مدیریت مصرف انرژی برق، جنبه زیست‌محیطی این قضیه است که در دنیای امروز بسیار مورد تاکید قرار گرفته و سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی برای حفظ آن انجام شده است. یکی از مهمترین اولویت‌های دنیای امروز کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و حفظ محیط زیست به‌عنوان یک امانت برای آینده‌گان است. بی‌شک نابودی محیط زیست برابر است با نابودی نسل بشر و محو حیات از کره‌زمین.

وی تصریح کرد: اهمیت و ضرورت مدیریت مصرف انرژی برق زمانی حساس‌تر می‌شود که بدانیم برای احداث هر کیلومتر خط 230 کیلوولت دو مداره در استان گیلان نیاز به 750 میلیون تومان سرمایه‌گذاری است و از جنبه زیست‌محیطی باز هم این امر حیاتی‌تر خواهد بود که بدانیم برای احداث این مقدار خط حدود 2/5 هکتار از مناطق جنگلی در ارتباط با موضوع حریم خطوط از بین خواهند رفت.

 بلبل‌آبادی با اشاره به اینکه در بحث اصلاح الگوی مصرف انرژی تنها آموزش و فرهنگ‌سازی کافی نبوده و موفق نخواهد بود، گفت: برای اصلاح الگوی مصرف انرژی باید به تمامی جنبه‌های آن توجه داشت تا بتوانیم در این زمینه موفق شویم. اصلاح الگوی مصرف انرژی، 4 ضلع دارد که همه این اضلاع باید مد نظر قرار گیرد. یک ضلع آن اصلاح رفتار مصرف کنندگان است که از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و بستر سازی شکل می گیرد، ضلع دیگر آن اصلاح ساختار و قوانین است. سومین ضلع، بحث ارتقای فن‌آوری است که بعد فنی را  تشکیل می‌دهد. ضلع چهارم نیز واقعی کردن قیمت است که می‌تواند به مدیریت مصرف و مدیریت  بهره‌وری انرژی کمک کند.

وی در پایان متذکر شد: نکته مهم این است که پرداختن به یک جنبه از اصلاح الگوی مصرف انرژی به‌طور قطع موفقیت‌آمیز نخواهد بود و راه به جایی نخواهد برد. اصلاح الگوی مصرف انرژی باید به‌عنوان یک سیستم در نظر گرفته شود که موفق شدن در این زمینه مستلزم توجه به همه اجزای سیستم است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز