خبرگزاری کار ایران

استاندار گیلان مطرح کرد:

رونق گردشگری ساحلی با استفاده از ایده‌های خلاق

رونق گردشگری ساحلی با استفاده از ایده‌های خلاق
کد خبر : ۵۹۳۹۱۴

استاندار گیلان در نشست بررسی روند اجرای شناگاه های استان گفت: از ایده‌های خلاق برای طراحی سازه‌های طبیعت محور در مسیر رونق گردشگری ساحلی باید استفاده‌‌ بهینه شود.

به گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری در این جلسه با اشاره به اینکه ترویج و گسترش فضای دریا، تالاب و آب‌بندان‌های استان از مباحث اصلی این نشست است بیان کرد: باتوجه به زیبایی و قابلیت‌های موجود در این عرصه‌ها فقط بر حفظ آن تأکید می شود در صورتی که باید از آن در مسیر رونق اشتغال و معیشت مردم کمال بهره را ببریم.

وی بر لزوم معطوف کردن نگاه‌ها به سمت استفاده از ظرفیت‌های موجود با نوآوری تأکید و تصریح کرد: باید تلاش شود با انسجام اقدامات به صورت سازماندهی شده مناطق گردشگری را با زیبایی‌های موجود پیوند دهیم تا مردم برای حضور در این فضاها ترغیب شوند.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه به منظور تمرکز بیشتر بر فعالیت های مختلف گردشگری طی دو هفته‌ی آینده مشاور عالی در این بخش منصوب می‌کنم اظهار داشت: ابتکار، ایده‌ها و خلاقیت‌ها در گردشگری را باید به صورت دقیق بررسی نمود و بکار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: اگر در استان گیلان تسهیلات اشتغال به صورت مدبرانه پرداخت شود، می‌توان از این ظرفیت در جهت رفع مشکل بیکاری استفاده نمود.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه می‌توان از کمترین ظرفیت موجود در گیلان، بهترین استفاده را در مسیر رفع مشکلات معیشتی نمود، افزود:  تا پایان سال می‌توان بیش از هزار اتاقک و در حدود 300 واحد پذیرایی برروی آب‌بندان‌ها ایجاد کنیم و این اقدام نیازمند جدیت فرمانداران و دستگاه‌های متولی در این بخش است.

وی با بیان اینکه نحوه‌ی انتخاب و جانمایی واحدهای گردشگری و مدیریت آن نیازمند دقت بسیار است گفت: باتوجه به اینکه متولی سواحل استان، کمیته ساماندهی سواحل و درخصوص تالاب‌ها محیط زیست است، فرمانداران و مدیران دغدغه‌ای برای صدور مجوز و استعلامات نداشته باشند چون تصمیم نهایی در این جلسات گرفته می‌شود.

سالاری خاطر نشان کرد: در جلسات سواحل و تالاب‌ها الزامات مشخص می‌شود تا ضمن رعایت دقیق آن، تعللی در روند اجرای پروژه‌ها بوجود نیاید.

وی بر ضرورت هدایت سرمایه‌گذاران به بخش گردشگری تأکید و تصریح کرد: دست‌اندرکاران این بخش با اطلاع رسانی صحیح باید ظرفیت‌های موجود را به سرمایه‌گذاران عرضه کنند.

نماینده عالی دولت در گیلان افزود: به صورت پایلوت 2 طرح ساخت پلاژ و دهکده در 2 نقطه استان برروی آب‌بندان‌ها، دریا و یا تالاب اجرا می‌شود تا اثرات آن بررسی و در صورت موفقیت در نقاط دیگر ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه از ایده های خلاق برای طراحی سازه‌های طبیعت محور در مسیر رونق گردشگری ساحلی باید استفاده‌‌ی بهینه شود، گفت: در اجرای این پروژه‌ها از سرمایه‌گذاران حمایت می‌شود تا برای آنان صرفه‌ی اقتصادی داشته باشد.

استاندار گیلان گردشگری را اولویت اول استان عنوان کرد و اظهار داشت: در این بخش رونق گردشگری روستایی و دریایی برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه هدایت صحیح ظرفیت‌های بخش گردشگری دغدغه‌ی اشتغال را برطرف می‌کند اظهار داشت: در اجرای وظایف در مقابل مردم مسئول هستیم و باید نسبت به آنان پاسخگو باشیم.

سالاری آموزش تعمیر و نگهداری سازه‌های ساخته شده و ارائه خدمات در نقاط گردشگری را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر بهترین سازه در نقاط گردشگری ساخته شود اما از سوی پرسنل آن رفتار صحیح با گردشگر وجود نداشته باشد قطعاً استقبال نمی‌شود.

وی از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری استان در اردیبهشت ماه 97 خبر داد و افزود: باید تلاش شود در مدت باقیمانده کتابچه‌ها، طرح‌ها و بسته‌های گردشگری استان آماده و سرمایه‌گذاران بالقوه در داخل و خارج از کشور شناسایی شوند تا از حضور آنان در این همایش بهره‌مند شویم.

وی با اشاره به اینکه در مسیر ایجاد شغل پایدار در حوزه‌ی گردشگری باید جامعه‌ی هدفمان را مشخص کنیم گفت: اجرای طرح های پایلوت در بخش گردشگری باید الگویی برای استمرار طرح‌های دیگر در نقاط مختلف استان باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان خواستار گفتمان سازی بخش‌های گردشگری در سطوح مختلف مدیران و کارکنان استان شد و افزود: فرهنگ سازی باعث می‌شود تا در ساز و کارها با مشکل مواجه نشویم.

در این جلسه برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی به ارائه پیشنهادات، نقطه نظرات و راهکارهای موجود در مسیر گسترش و ترویج استفاده از ظرفیت‌های بخش گردشگری پرداختند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز