با حضور مسئولان شهری گیلان برگزار شد؛
برگزاری کارگاههای تخصصی آمایش با موضوع « محیطزیست و گردشگری»در رشت
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان گفت: انتظار ما از کارشناسان و صاحبنظران این است که در جلسات نقد کنیم و اطلاعات درست و دقیق ارائه دهیم تا طرح آمایش سرزمینی را که به تصویب میرسانیم برای ما و آیندگان مفید باشد.
به گزارش ایلنا از رشت،کارگاههای تخصصی آمایش با موضوعات "محیطزیست" و "فرهنگی و گردشگری" با حضور مدیران، معاونان و کارشناسان دستگاههای اجرایی، فرمانداریها و شهرداریها و صاحبنظران شهری استان گیلان برگزار شد.
در کارگاه اول که به میزبانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان در سالن المپیک رشت برگزار شد، مظفر صرافی و سایر اعضای گروه مطالعات آمایش استان گیلان از معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی تهران، تحلیلی از وضع موجود و روند تحولات استان در هریک از حوزههای جمعیت، فرهنگی و گردشگری ارائه دادند که پس از آن مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.
سپس رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان گفت: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته از مناطق اشکورات، دیلمان و سیاهکل، معتقدم ظرفیتهای بالقوهای که در این مناطق وجود دارد که میبایست گروه مطالعات آمایش در این خصوص بازنگری داشته باشند تا در طرح آمایش دیده شود.
کیوان محمدی با انتقاد از ساخت و ساز بیرویه ویلاسازی در مناطق بکر افزود: میطلبد در طرح آمایش بر روی مکانهایی در مناطق مختلف کوهپایهای، جنگلی و ساحلی که امکان ساخت ویلا وجود دارد مطالعه و بررسی صورت گیرد تا دولت با همکاری بخش خصوصی بتواند اقدام به محیط ویژه ویلاسازی مانند دهکده ساحلی انزلی نماید و نیز جلوی ساخت و ساز بیرویه ویلاسازیهای شخصی گرفته شود.
پس از آن کارگاه تخصصی دوم با موضوع منابعطبیعی و محیطزیست استان به میزبانی اداره کل حفاظت محیطزیست استان برگزار شد.
در این کارگاه تصویری از وضع موجود و روند تحولات اخیر در حوزههای مرتبط با منابعطبیعی و محیطزیست توسط گروه مطالعات آمایش استان ارائه گردید و حاضرین نیز به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات خود پرداختند.
در ادامه کیوان محمّدی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان، محیطزیست و منابعطبیعی را از دستگاههای مهم استان در امر خدمترسانی به آینده گیلان بر شمرد و گفت: هیچ چیز برای آینده گیلان فاجعهآورتر از بحران و بی توجهی به محیطزیست نیست.