یک واحد قصابی متخلف در سیاهکل پلمپ شد
کد خبر :
۵۱۵۰۴۶
رئیس دامپزشکی سیاهکل از پلمپ یک واحد قصابی متخلف در این شهرستان خبر داد.
به گزارش ایلنا از سیاهکل، منصور شجاع بیان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته توسط بازرسان بهداشتی اداره دامپزشکی به همراه مامورین نیروی انتظامی سیاهکل از سطح مراکز عرضه فرآورده ها خام دامی این شهرستان، یک واحد قصابی به دلیل کشتار غیر مجاز دام و عدم رعایت موازین بهداشتی با دستور مقام محترم قضایی شهرستان پلمپ شد.
وی با بیان اینکه گوشت های عرضه شده در قصابی ها باید در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود، گفت: در کشتارگاه ها دام قبل، حین و بعد از کشتار تحت بازرسی و کنترل دقیق بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی قرار می گیرد که این امر سبب کنترل و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو، هاری، سل و بروسلوز و غیره خواهد شد.
رئیس دامپزشکی سیاهکل از شهروندان خواست هنگام خرید گوشت قرمز، به مهر دامپزشکی روی لاشه و برچسب مشخصات نصب شده بر روی آن دقت و برای حفظ سلامت خانواده خود و پیشگیری از ابتلای به بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام از خرید گوشت قرمز از مکان های غیرمجاز و افراد متفرقه خودداری کنند.
شجاع با قدردانی از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی این شهرستان، به شهروندان و مسافرین توصیه کرد: در هنگام خرید گوشت به مهر و برچسب دامپزشکی بر روی لاشه ها و تاریخ تولید و انقضای سایر فرآورده های خام دامی دقت کنند و هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره ۴۲۳۲۲۰۶۹ و یا سامانه ۱۵۱۲ گزارش کنند.
وی با بیان اینکه گوشت های عرضه شده در قصابی ها باید در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود، گفت: در کشتارگاه ها دام قبل، حین و بعد از کشتار تحت بازرسی و کنترل دقیق بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی قرار می گیرد که این امر سبب کنترل و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو، هاری، سل و بروسلوز و غیره خواهد شد.
رئیس دامپزشکی سیاهکل از شهروندان خواست هنگام خرید گوشت قرمز، به مهر دامپزشکی روی لاشه و برچسب مشخصات نصب شده بر روی آن دقت و برای حفظ سلامت خانواده خود و پیشگیری از ابتلای به بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام از خرید گوشت قرمز از مکان های غیرمجاز و افراد متفرقه خودداری کنند.
شجاع با قدردانی از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی این شهرستان، به شهروندان و مسافرین توصیه کرد: در هنگام خرید گوشت به مهر و برچسب دامپزشکی بر روی لاشه ها و تاریخ تولید و انقضای سایر فرآورده های خام دامی دقت کنند و هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره ۴۲۳۲۲۰۶۹ و یا سامانه ۱۵۱۲ گزارش کنند.