خبرگزاری کار ایران

معاون عمرانی شهرداری منطقه یک رشت خبر داد:

افتتاح دیوار حفاظتی حاشیه رودخانه زرجوب رشت اردیبهشت امسال/ افزایش بیش از ۵۰ درصدی پروژه های عمرانی نسبت به سال گذشته

افتتاح دیوار حفاظتی حاشیه رودخانه زرجوب رشت اردیبهشت امسال/ افزایش بیش از ۵۰ درصدی پروژه های عمرانی نسبت به سال گذشته
کد خبر : ۴۷۸۱۲۵

معاون عمرانی شهرداری منطقه یک رشت از احداث و افتتاح دیوار حفاظتی حاشیه رودخانه زرجوب در اواخر اردیبهشت سال جاری خبر داد.

به گزارش ایلنا از رشت،  معاونت عمرانی منطقه یک شهرداری رشت در خصوص اجرای پروژه های این منطقه در راستای تعمیر و نگهداری معابر اذعان داشت: درسالی که گذشت شهرداری  منطقه یک موفق شد درحدود ۵۰ درصد، پروژه ۳.۶ میلیاردی در بحث مرمت و بهسازی آسفالت و پیاده روهای سطح محدوده منطقه را اجرایی نماید.

 مهدی هاتفی افزود: در سال ۱۳۹۵ در بحث آسفالت منطقه یک تقریبا به مساحت ۱۵۴۵۷۵  مترمربع روکش آسفالت، آسفالت معابر خاکی ۹۴۸۵۶ مترمربع و  ۲۶۳۰۰۰  مرمت و بهسازی آسفالت سطح شهر و همچنین در بخش پیاده رو سازی به مساحت تقریبی ۱۷۰۰۰ متر مربع و مرمت و بهسازی کفپوش پیاده روها حدوداً به مساحت ۶۰۰۰ متر مربع در محدوده منطقه یک اجرا شده که این روند در سال جاری با شدت و حدت بیشتری ادامه خواهد داشت.

 وی با اشاره به افتتاح و بهره برداری از ۴ پارک در سال ۹۵ در محدوده منطقه یک خاطرنشان کرد: فاز یک پارک حاشیه رودخانه زرجوب حدفاصل انتهای خیابان ۱۸۴ تا ۱۹۰ به مساحت ۱۰۲۵۳ مترمربع، فاز دو پارک حاشیه رودخانه زرجوب حدفاصل انتهای ۱۶۴ تا ۱۶۶ به مساحت ۴۴۰۰ مترمربع، فاز یک پارک استاد معین در امتداد ۲۰ متری گاز به مساحت ۶۱۲۵ مترمربع و احداث پارک کودک در فاز۲ بلوار معلم به مساحت ۱۱۱۸ مترمربع افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

معاون عمرانی شهرداری منطقه یک از احداث  و افتتاح دیوار حفاظتی حاشیه رودخانه زرجوب در اواخر اردیبهشت سال جاری خبر داد و تصریح کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری علاوه بر احداث و افتتاح دیوار حفاظتی حاشیه رودخانه زرجوب به طول ۲۱۷ متر در حد فاصل پل توحید تا انتهای خیابان ۱۶۴، افتتاح دیوارسازی حاشیه زه کش G۵  به طول ۵۰ متر در محدوده پل پستک، افتتاح فاز ۲ پارک استاد معین با عنوان پارک بانوان و فاز ۳ پارک حاشیه رودخانه زرجوب حدفاصل انتهای خیابان ۱۶۶ تا ۱۸۴ به مساحت ۱۵۰۹۳ مترمربع و فاز ۴ در محدوده پل توحید تا انتهای خیابان ۱۶۴ به مساحت ۶۹۹۰ متر مربع در نیمه اول سال جاری خبرداد.

وی در خصوص پروژه جمع آوری آبهای سطحی یادآور شد: در ادامه پروژه جمع آوری آبهای سطحی از سال گذشته پروژه های جمع آوری آبهای سطحی از میدان معلم تا میدان قلی پور،ٍ فاز یک علی آباد تا شهرک فرهنگیان، رشتیان، جمع آوری آبهای سطحی در مسیر پستک، ورودی شهر از ابتدای دیوار فرودگاه تا هلال احمر و خیابان عرفان، رینگ بلوار گیلان، کوی امام رضا(ع) در اسماعیل آباد، خیابان ۱۰۲ و ۱۰۴ پشت بیمارستان گیل و از انتهای خیابان ۸۷ تا مکتب نرجس اجرایی خواهد شد.

هاتفی اذعان داشت: بهسازی تاسیسات هدایت آبهای سطحی پل باستانی شعاربه اتمام رسیده و اجرای لاین کند رو حدفاصل میدان جهاد تا میدان صابرین و پروژه بهسازی پیاده رو رفیوژ بلوار گیلان که از سال گذشته شروع شده در سال جاری ادامه خواهد داشت.

معاون عمرانی منطقه یک شهرداری رشت با اشاره به اجرای پروژه همسطح سازی و لایروبی شبکه فاضلاب سنتی خاطرنشان کرد: انجام عملیات لایروبی شبکه فاضلاب سنتی به طول ۳۰۰۰ مترطول و همسطح سازی درب چاهچه ها به تعداد ۳۱۳۰ عدد و لوله گذاری های موردی نیز به طول ۵۰۰  متر در نیمه دوم سال ۹۵ انجام گرفته است که امسال نیز ادامه خواهد داشت.

وی در راستای اصلاح هندسی معابر در بحث هدایت ترافیکی بیان داشت: پروژه یاد شده و پروژه تعمیر و نگهداری تابلوهای ترافیکی در زمینه هدایت مسیر و خط کشی عابر پیاده همچون سال گذشته ادامه خواهد داشت.

مهندس هاتفی در خصوص تعریض و بهسازی ورودی شهر یادآور شد: تعریض و بهسازی ورودی شهر در مسیر جاده پیربازار حدفاصل تخته پل تا میدان نبوت در مرحله انجام مناقصات و اخذ پیمانکار است و همچنین بخشی از پروژه بهسازی ورودی شهر در مسیر جاده انزلی نیز طی ده روز آینده اجرایی خواهد شد.

معاون عمرانی منطقه یک شهرداری رشت، تعریض و بهسازی پیاده روی بلوار گلباغ نماز را یکی از پروژه های شاخص در سال ۹۶ خواند و افزود: این پروژه حدفاصل میدان صابرین تا میدان شهید انصاری در دو لاین رفت و برگشت را در بر خواهد گرفت.

وی عدم هماهنگی دستگاه های زیر ساختی از قبیل ادارات برق، گاز، آب و ... با شهرداری و اخذ مجوز از راهنمایی و رانندگی را مهم ترین مشکل اجرای پروژه ها خواند و تصریح کرد: راهنمائی و رانندگی به دلایل مختص به خود و دستگاه های زیر ساختی به دلیل عدم هماهنگی و همکاری با شهرداری سبب ایجاد چالش در اجرای پروژه های شهرداری می شوند و به عبارتی پروژه ای که در سه ماهه اول سال باید اجرا می شد به دلایل فوق به تاخیر می افتاد. به طور مثال عدم همکاری اداره برق در بحث تعریض بلوار قلی پور باعث گردید، پروژه سه ماهه بیش از یکسال به طول بیانجامد و یا پروژه بهسازی بلوارگیلان و پروژه های آسفالت معابر شهری به دلیل عدم صدور مجوز های راهنمایی و رانندگی به صورت پیوسته باعث عقب افتادگی چشم گیر از برنامه زمانبندی شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز