ایلنا از رشت گزارش میدهد؛
شورای چهارم خوب یا بد؟!/ کلانشهر رشت نیازمند شورایی باتقوا و متخصص
گوناگونی در تخصص ها و سلایق کاندیداهای شورا را به فال نیک میگیریم، که شاید این امر موجب وسعت افق دید در مدیریت شهری شود.
به گزارش ایلنا از رشت، چند هفتهای بیشتر تا انتخاب اعضای نهاد مردمی شورای شهر باقی نمانده است. نهاد مردمی که در حقیقت اعضای آن با اصل نظارت بر مدیریت شهری توسط شهروندان برگزیده خواهند شد.
خوب یا بد، دوره چهارم شورای شهر رشت به ماههای پایانی خود نزدیک میشود و اینکه کدام شورا موفق ترعمل کرده است، 29 اردیبهشت شهروندان رشتی در مورد آن قضاوت خواهند کرد.
به تازگی توسط برخی از اساتید دانشگاه، در رابطه با کیفیت مدیریت شهری رشت، نظرسنجی صورت گرفته است که طبق مستندات موجود، حدوداً هفتاد درصد شهروندان ۶۰۰ نفری، به ارتقاء سطح مدیریت شهری در دوره اخیر نسبت به دوره های قبل رای داده اند که بنظر آمار نسبتاً صحیحی است.
در این پژوهش مشخص شد آسفالت بی کیفیت و چاله های ریز و درشت معابر شهر و معضل ترافیک رتبه های اول و دوم نارضایتی شهروندان را به خود اختصاص داده است که بی تردید رفع آنها باید در راس برنامه های کاری شورای پنجم قرار گیرد.
رسیدگی به وضعیت دو رودخانه مظلوم شهر که حتی پس از اخذ اعتبارات دولتی هنوز در انتظار ساماندهی بوده و دست آویز و قایقی برای کاندیدای شورا شده است که هر چهار سال یکبار با پارو و مانوری در آن، تنها خود را به مقصد برسانند و دیگر هیچ...
بی شک در مدیریت کلانشهرها، تخصص و کارآمدی مهمترین قابلیت است.
گوناگونی در تخصص ها و سلایق کاندیداهای شورا را به فال نیک میگیریم، که شاید این امر موجب وسعت افق دید در مدیریت شهری شود.
امیدواریم شورای پنجم چند پروژه با کیفیت و به بهره برداری رسیده را به چندین طرح عظیم ناتمام ترجیح داده و مصداق فرمایش ارزشمند شهید چمران شوند؛ که اگر فردی در جایگاهی قرار گیرد و تخصص آن را نداشته باشد یقیناً تقوا ندارد.
به امید گزینش افراد صالح و متخصص در شورای پنجم کلانشهر رشت.