خاوری در دیدار با نماینده ولی فقیه گیلان خبر داد:
شاخص 51.5 درصدی آسفالت راه روستایی گیلان در سال 95
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان در دیدار نماینده ولی فقیه استان گفت: با افتخار شاخص آسفالت راه روستایی که در سال 92 ، 39.5 درصد بود، هم اکنون به 51.5 درصد رسیده است.
به گزارش ایلنا از رشت، در دیدار مدیرکل و مدیران راه و شهرسازی گیلان با آیت الله قربانی نماینده ولی فقیه استان گیلان، ابتدا علی خاوری مدیرکل راه و شهرسازی استان گیلان گزارشی از اقدامات انجام شده توسط اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان در سال 95 را ارائه داد و افزود: با افتخار شاخص آسفالت راه روستایی که در سال 92 ، 39.5 درصد بود ، هم اکنون به 51.5 درصد رسیده و امسال حدود 400 کیلومتر از راههای روستایی خاکی آسفالت و یا راههای روستایی آسفالت روکش شده است.
وی همچنین به روکش آسفالت 250 کیلومتر از راههای شریانی و اصلی که محل عبور ترافیک اصلی کشور می باشد اشاره کرد و گفت در بخش بیمارستانی امسال دو بیمارستان 32 تختخوابی رضوانشهر و 132 تختخوابی آستارا افتتاح و جهت تجهیز تحویل دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد و انشاا... در سال 96 بیمارستانهای لاهیجان ، لنگرود و تالش به بهره برداری خواهد رسید.
رئیس شورای حمل و نقل استان گیلان ادامه داد: در بخش استفاده از ظرفیت قیر تا الان موفق شدیم 40600 تن قیر برای استان بگیریم که ارزش آن نزدیک به 40 میلیارد تومان است.
در پایان آیت الله زین العابدین قربانی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه شهرستان رشت ضمن تبریک سال نو و تقدیر و تشکر از خدمات اداره راه و شهرسازی استان گیلان ، خطاب به علی خاوری مدیر کل راه و شهرسازی گیلان گفت : جنابعالی بعنوان مرد کار شناخته شده اید و ما هم شما را به عنوان فرزند جهادی و اهل و کار و تلاش می شناسیم.
آیت الله قربانی تصریح کرد : گیلان متعلق به همه کشور است و در درجه اول متعلق به فرزندانش است و فرزندانش باید برای بهتر نگهداری و بهتر عرضه کردن گیلان تلاش بکنند.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود 7 میلیون مسافر به استان گیلان بیایند که این برای استان سرمایه عظیمی است و همه ما باید تلاش کنیم با فراهم کردن بستر های مختلف از قبیل راه های بدون خطر ، هتل ها ، امکانات و ... کاری کنیم تا این مسافران ، علاوه بر سوغاتی های محلی ، فرهنگ ، ادب و نجابت گیلان را به بعنوان سوغات با خودشان ببرند و این می تواند در رشد اقتصاد مقاومتی و فرهنگ اسلامی موثر باشد.