خبرگزاری کار ایران

با حضور کارشناسان پارک ها و فضای سبز برگزار شد؛

نشست کارگروه تخصصی آب در شهرداری رشت

نشست کارگروه تخصصی آب در شهرداری رشت
کد خبر : ۴۶۲۷۰۱

نشست کارگروه تخصصی آب با حضور مدیران و کارشناسان سازمان پارک ها و فضای سبز کلانشهر های کشور درعمارت تاریخی شهرداری رشت برگزار شد.

به گزارش ایلنا از رشت، نشست کارگروهی تخصصی آب به میزبانی شهردار رشت و با حضور پنج کارشناس خارج استانی در شهر رشت برگزار شد.

 در این نشست بشر دانش مدیرعامل سازمان سیمامنظر و فضای سبز شهری، فرانک پیشگر رئیس کمیسیون محیط زیست و بهداشت شورای شهر رشت و سلطان احمدی دبیر آب کلانشهر هاو مدیر آب فضای سبز شهرداری مشهد ، براهداف بررسی قانون توزیع ، مصرف و استحصال آب باروش مدرن تاکید نمودند پس از آن دبیر آب همایش کلانشهر ها به پرسش کارشناسان کلانشهر اصفهان ، ارومیه و کرج  پاسخ داد.

 بشر دانش مدیرعامل سازمان سیمامنظر و فضای سبز شهری اظهارداشت:همایش امروز درخصوص توزیع عادلانه ، مصرف و استحصال آب است که موجب تخصیص سرانه فضای سبز برای شهروندان می شود.

سلطان احمدی دبیر نشست گفت:امروز جلسه مشترک کلانشهر ها باانجمن سطوح آبگیرایران برای اولین بار دررشت، برگزاروراهکارهای بهینه سازی تامین ، توزیع و مصرف آب باتکیه برقوانین و مقررات بررسی می شود . وی گفت باتوجه به بازخورد مطلوب برنامه ریزی و سیاست گذاری لازم درحوزه آب و استفاده ازالگوهای کاشت گیاهان کم نهاده ، در نشست های مشهد و اصفهان ، مدیرعامل سازمان سیمامنظر و فضای سبز شهری رشت ، باهدف انتقال تجربیات و ایجاد سیاست های راهبردی بمنظور بهینه سازی توسعه فضای سبز اقدام به برگزاری نشست امروز نمود.

 پیشگر رییس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای شهر رشت بیان داشت: کشور ما دارای اقلیم خشک یا نیمه خشک و نمودار بارش کمتر از یک سوم آمار جهانی است و کم آبی موجب این گفتمان شده است . وی گفت درگذر از روش صنعتی لازم است به سمت روش مدرن و برویم و دراین راستا از تجارب شهرها استفاده کنیم.

شایان ذکر است که در حال حاضر شهر رشت دارای ۱۵۴هکتار فضای سبز است که شامل پارک ها، درختکاری ها و فضای سبز موجود دربلوارها ، میادین و لچکی ها است که پارک ها با روش آبیاری تحت فشار و مابقی بصورت سنتی و با تانکر آبیاری می شود که علاوه براتلاف نیروی انسانی و زمان بری بالا همراه با تخصیص هزینه مازاد بر نرم مصرف آب و محیط زیست است .

 از جمله مزایای بهینه سازی تامین و توزیع و مصرف آب با تکیه برقوانین و مقررات مصوبه هیات وزیران و ماده ۳۲ قانون توزیع عادلانه آب با بررسی های بعمل آمده در مجموع برای ۱۶تصفیه خانه ۷۵۱ لیتر درثانیه آب با در نظر گرفتن روند تورم توجیه اقتصادی خواهد داشت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز