خبرگزاری کار ایران

انتقاد رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان:

ضریب نفوذ اینترنت در گیلان نسبت به سایر استان‌ها پایین‌تر است

ضریب نفوذ اینترنت در گیلان نسبت به سایر استان‌ها پایین‌تر است
کد خبر : ۴۲۵۰۸۹

رئیس سازمان برنامه وبودجه گیلان گفت: ضریب نفوذ اینترنت در استان گیلان در مقایسه با استان‌های دیگر پایین‌تر است و باید سازوکاری ایجاد شود تا به میانگین کشوری برسیم.

به گزارش ایلنا از رشت، رئیس‌سازمان برنامه و بودجه گیلان در دیداری که توکلی مدیرکل فن‌آوری اطلاعات استان به همراه همکاران مجموعه خود با ایشان داشتند در خصوص اهمیت  فناوری جدید در گیلان گفت: فناوری اطلاعات در عصر کنونی رشد چشمیگری داشته و این موضوع در سال‌های آینده فراگیرتر خواهد شد. 

وی افزود: در سرشماری نفوس و مسکن برای اولین‌بار از ثبت‌نام اینترنتی استفاده شد که با موفقیت همراه بود.

کیوان محمدی افزود: ضریب نفوذ اینترنت در استان گیلان در مقایسه با استان‌های دیگر پایین‌تر است و باید ساز و کاری ایجاد شود تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: فناوری اطلاعات گیلان باید برای دو دهه آینده برنامه‌ریزی داشته باشد که این برنامه بصورت مدون و مجزا در شورای برنامه ریزی استان در حضور استاندار گیلان  مطرح شود .

محمدی عنوان کرد: در گیلان کسی با فناوری جدید مخالفتی‌ندارد و در صورت برنامه‌ریزی درست و حساب شده و حمایت همه دستگاه‌ها  شاهد رشد چشمگیر در خصوص ضریب نفوذ اینترنت در گیلان خواهیم بود .

وی تصریح کرد: در بحث فناوری جدید باید نگاه کلان داشته باشیم و بتوانیم در گستره وسیعتر سرمایه‌گذاری کنیم .

رئیس سازمان برنامه وبودجه گیلان خاطر نشان کرد: آی تی هزینه نیست بلکه یک سرمایه گذاری برای آینده است و برای سرمایه گذاری در بخش آی تی، باید مطالعه کارشناسی شده داشت.

وی گفت: گیلان می تواند در دودهه آینده جهش اقتصادی بزرگی انجام دهد و این جهش مستلزم این است که بتوانیم زیر ساخت ها را آماده کنیم .

محمدی افزود: باید بخش خصوصی و دولتی در کنار هم در حوزه های فناوری با کار کارشناسی وارد شوند تا شاهد رشد شگرفی در این خصوص باشیم.

 مدیر کل فناوری ارتباطات و اطلاعات گیلان گفت: بزرگترین کاری که در گیلان باید انجام شود، ضریب نفوذ اینترنت را بالا ببریم و این امر به تلاش مضاعف نیاز دارد و اگر زیر ساخت ها صورت گیرد و ارگانهای ذیربط همکاری داشته باشند، سریع تر به هدف خود خواهیم رسید.

  وی گفت: اپراتورهایی مانند ایرانسل و همراه اول تمایل زیادی دارند که در استان سرمایه گذاری کنند  که در خصوص برخی از موارد، نیازمند همکاری بیشتر شهرداری ها هستیم .

محمدی افزود: پیشنهاد داده شد که ساماندهی موقت دکل ها در استانداری ایجاد شود تا این موانع برای سرمایه گذاری اپراتورها در گیلان برطرف گردد .

توکلی خاطر نشان کرد: با توجه به تغییر ساختار در فناوری ، اکثر اپراتورهای استان تمایل دارند که به مناطق صنعتی بروند و سرمایه‌گذاری کنند و به عنوان نمونه شرکت شاتل به مسکن مهر ورود کرده است که در مناطق روستایی نیز باید دولت ورود کند تا روستاه‌ها نیز از مواهب فناوری جدید بر خوردار شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز