خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان:

تامین منابع مالی عمده‌ترین مشکل واحدهای صنعتی گیلان است

تامین منابع مالی عمده‌ترین مشکل واحدهای صنعتی گیلان است
کد خبر : ۴۱۴۶۰۷

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان عمده‌ترین مشکل واحدهای صنعتی فعال را تامین منابع مالی اعلام کرد و گفت: تاکنون بیشترین منبع تامین مالی این واحدها بانک ها بوده اند.

به گزارش ایلنا از رشت، طهمورث لاهوتی اشکوری در نشست با خطیبی از مدیران بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام‌خمینی(ره) و جمعی از صاحبان صنایع گیلان با بیان اینکه ۹۰درصد واحدهای صنعتی در بازپرداخت تسهیلات دریافتی دچار مشکل می‌شوند، اظهار داشت: تاکنون برای تامین مالی واحدهای صنعتی کمک از بورس و فرابورس را پیشنهاد می‌کردیم اما امروز بنیاد برکت نیز به این جمع اضافه شده است . 

وی با اشاره به فعالیت‌های این بنیاد و اقدامات موثر این نهاد در حل مشکلات مالی واحدهای صنعتی خاطر نشان کرد: مشارکت‌های بنیاد برکت با این واحدها فزونی‌گرفته و تاکنون نیز این مشارکت مثمر ثمر بوده است.

به گفته مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان تاکنون به دنبال فرایند حل مشکلات مالی واحدهای صنعتی فعال از کانال  معاونت  برنامه ریزی استانداری اقدام  می‌شد اما با شرایط فعلی می‌توانیم  به طور مستقیم واحدهای صنعتی متقاضی را  به بنیاد برکت معرفی کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های‌صنعتی گیلان خبرداد: تامین منابع مالی عمده‌ترین مشکل واحدهای صنعتی گیلان است .

لاهوتی تاخیرات و فراز و نشیب‌های‌موجود در بازار را از عوامل تاخیر در بازپرداخت دیون بانکی برشمرد و با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف بدهی صاحبان تولید به بانک ها تصریح کرد: با کمک بنیاد برکت به دنبال ارتقا سطح کیفی تولیدات استان با کمترین دغدغه مالی هستیم. 

وی افزود: این بنیاد زیر مجموعه ستاد فرماندهی حضرت امام (ره) است و تمام چارچوب های لازم را در لوای قانون اسلامی دارا بوده وبر این اساس تمامی قراردادها را بدون دریافت سود ریالی در نظر می‌گیرد. 

در ادامه این نشست همچنین نیز خطیبی از مدیران بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان‌حضرت امام خمینی (ره) با اشاره به تاسیس این بنیاد در ۹ سال پیش به دستور مقام‌معظم رهبری هدف اصلی از تاسیس این بنیاد را کمک به اشتغال‌زایی و رونق صنعت به‌ویژه در مناطق محروم اعلام کرد و بیان داشت: تامین منابع مالی در مناطق محروم فقط از طریق بانک یا سرمایه‌گذاران‌توانمندخصوصی امکان‌پذیر بود و این مسئله علت اصلی مشارکت بنیاد برکت در طرح‌های روستایی و مناطق محروم است. 

خطیبی با بیان اینکه این بنیاد در مواردی همچون راهسازی و سدسازی با هدف اشتغال‌پایدار نیز فعالیت می کند، گفت: ۷۰ درصد از فعالیت های بنیاد در پروژه های اقتصادی است. 

وی عملکرد این بنیاد را تقاضا محور اعلام و هدف عمده آن را کمک به واحدهایی که نیاز به کمک واقعی دارند عنوان کرد.

خطیبی مشکلات بانکی را مشکل اصلی بسیاری از شرکت‌های فعال برشمرد و اولین راه حل این مشکل را درخواست تعیین تکلیف بدهی واحدهای صنعتی با بانک های عامل دانست. 

خطیبی  میزان سهام شرکت بنیاد را ۴۹ درصد و بدون دریافت سود دوره فروش اعلام و تاکید کرد: روش مشارکت این بنیاد، اسلامی بوده وانتظار می‌رود که مبالغ پرداختی به صاحبان صنایع بابت پویایی پروژه ها هزینه شود. 

به گفته وی تمام دارایی های شرکت ها توسط کارشناسان رسمی دادگستری ارزشیابی می شوند و انتظار می رود که دفاتر مالی این شرکت ها نیز واقعی باشد.

 این مسئول افزود: بعد از ۳ سال صاحبان صنایع مختار هستند که سهام را از بنیاد برکت خریداری کنند.

وی در پایان بیان داشت : این بنیاد با واحدهایی که ارزش روز بدهی های آنها بیش از 50 درصد ارزش روز دارایی های انان باشد تمایل به همکاری ندارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز