معاون سازمان نوسازی و گسترش صنایع کشور:
شکاف بین صنعت و دانشگاه باید برداشته شود
معاون سازمان نوسازی و گسترش صنایع کشور گفت: برای اینکه صنایع کشور در سطح پیشرفته قرار گیرند، ابتدا باید شکاف بین صنعت و دانشگاه برداشته شود.
به گزارش ایلنا، رمضانعلی صادقزاده در کارگاهی که با عنوان "اصولصنعتی" و با حضور جمعی از اساتید بزرگ دانشگاهی و دانشجویان دانشکدهفنی دانشگاهگیلان در رشت برگزار شد، با تبریک روز پژوهش به جامعه دانشگاهی و اساتید برجسته استان گیلان، بر اهمیت علم و فناوری در صنعت امروزی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه گیلان از دانشگاههای برتر جهانی و کشوری است، اظهار داشت: این دانشگاه 3 هزار و 600 دانشجو دارد که 40 درصد آنها در حال فارغ التحصیل شدن هستند.
صادق زاده با اشاره به فعالیت500 عضو هیئت علمی در دانشگاه گیلان، افزود: در این دانشگاه پژوهشهای بسیار خوبی به ثمر نشسته است.
وی، علم و فناوری را موتور محرک هر کشوری دانست و گفت: تمامی کشورهای دنیا 5 درصد درآمد خود را به پژوهش و کسب دانش اختصاص میدهند اما متاسفانه در ایران تنها نیم درصد درآمد ارگانهای متعدد در این بخش هزینه میشود.
معاون سازمان نوسازی و گسترش صنایع کشور با تاکید بر حمایت از دانشکدههای فنی، عنوان کرد: ارگانهای دولتی باید بودجه بیشتری را برای تحقیقات علمی و فناوری اختصاص دهند.
وی با بیان اینکه بیش از 50 درصد ابزار آلاتی که امروزه در صنایع ایران مورد استفاده قرار میگیرند در کشورهای غربی از رده خارج شدهاند، تصریح کرد: برای اینکه صنایع کشور در سطحی پیشرفته قرار گیرد، میبایست شکاف بین صنعت و دانشگاه برداشته شود.
صادق زاده ادامه داد: کشور ما نیز در برنامه سوم، چهارم و پنجم با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ارتباط بین صنعت و دانشگاه، حرکت خوبی را آغاز کرده است.
وی، یکی از کلیدیترین الزامات توسعه صنایع نوین و شرکتهای دانش بنیان را منابع انسانی متخصص دانست و گفت: خوشبختانه ایران در این زمینه پتانسیل خوبی دارد.
معاون سازمان نوسازی و گسترش صنایع کشور توجه به مراکز آموزش عالی واقع در شهرستانها که عموما از دانشگاه های موجود در مراکز استانها عقبماندهتر هستند را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: کار در دانشگاه بایستی به صورت کاربردی انجام شود تا با استفاده کاربردی از صنایع نوین و افکار نخبگان و پژوهشگران، صنعت ایران را به پیشرفت برسانیم .