سرکنسول روسیه در رشت پیشنهاد کرد
همکاری گیلان و آستراخان در زمینه توسعه گردشگری دریایی
سرکنسول روسیه در رشت با اشاره به اهمیت ارتباط گیلان و آستراخان ، گفت: آماده برقراری ارتباط بیشتر با استان گیلان هستیم و در این خصوص توسعه گردشگری دریایی در اولویت می باشد.
به گزارش ایلنا، ماکسیم بارانف در دیدار با مدیرکل و معاونین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، به ارتباطات بین روسیه و ایران در یکسال اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: در گسترش ارتباطات بین دو کشور در عرصههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی از پتانسیلهای ویژهای برخورداریم.
سرکنسول روسیه در رشت، ظرفیتهای گیلان در حوزههای گردشگری را بینظیر دانست و اظهار داشت: این استان مقصد خوبی برای گردشگران علاقهمند به طبیعت، تاریخ و هنرهای دستی است.
وی در رابطه با همکاری بین استان گیلان و روسیه بیان داشت: تعامل استان گیلان با آستراخان در عرصههای مختلف همکاری پیشتاز است.
بارانف با بیان اهمیت ارتباط گیلان و آستراخان روسیه یادآور شد: آماده برقراری ارتباط بیشتر با استان گیلان هستیم و در این خصوص توسعه گردشگری دریایی در اولویت می باشد.
سرکنسول روسیه در رشت خاطرنشان کرد: همکاریهای اقتصادی بر پایه ارتباطات خوب سیاسی می تواند به توسعه ارتباطات در عرصه های مختلف بینجامد.
این مسئول همچنین خواستار ساخت مجسمه حکیم عمر خیام و برگزاری مراسم بزرگداشت برای این بزرگمرد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز در این دیدار با معرفی استان گیلان و توانمندیهای آن، صنعت گردشگری را صنعتی نوپا در استان خواند که در مرحله بلوغ و توسعه قرار دارد.
رضا علیزاده با بیان اینکه از شروع سالجاری تاکنون35میلیون گردشگر گیلان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب نموده اند، از افزایش 5درصدی ورود گردشگر به استان خبر داد.
وی 1030اثر ثبتشده گیلان در فهرست آثار ملی را گوشهای از هویت پر آوازه گیلان دانست که باید به سایر نقاط جهان معرفی شود.
این مسئول طبیعت بکر، کوهستانهای استوار، دریاینیلگون، روستاهای متراکم، صنایعدستی با اصالت، آداب و رسوم غنی و تنوع غذایی گیلان را پتانسیل خوبی توسعه انواع گردشگری خواند و گفت: این استان در حوزه گردشگری سلامت نیز جایگاه ممتازی را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان بر لزوم ارتباطات گسترده با کشورهای همسایه و گسترش صنعت گردشگری تاکید کرد و گفت: دیپلماسی دولت تدبیر و امید مقدمات توسعه روابط دوجانبه ایران با سایر ملل را فراهم کرده و امنیت گردشگران در کشور را برای دیگر کشورها هویدا ساخته است.
وی با اشاره به اینکه کشور روسیه با داشتن مرز دریایی از سمت گیلان به عنوان بهترین کشور همسایه محسوب میشود، گسترش روابط دو سویه را موجب توسعه اقتصادی، گردشگری ، فرهنگی و ... خواند.
علیزاده اذعان کرد: با توجه به جلسات متعدد اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استانگیلان با سرکنسولگری روسیه و تمایل طرفین برای توسعه روابط برنامههای پیشنهادی متعددی تدوین شده و امید است به زودی شاهد اجرای آنها باشیم.
این مسئول نقش آژانسهای مسافرتی را در رونق گردشگری اثربخش دانست و گفت: افزایش مناسبات با تکیه بر اشتراکات فرهنگی دو کشور میتواند پیوند گیلان و آستارخان را عمیقتر نماید.
علیزاده با بیان اینکه هم اکنون رشتههای جهانگردی، هتلداری و گردشگری در دانشگاههای گیلان تدریس میشود، تربیت نیروی متخصص در حوزه گردشگری را یک مزیت برای استان دانست.
وی خاطرنشان کرد: البته دسترسی به تردد هوایی و زمینی، نوع و نحوه تردد برای گسترش گردشگری و ارتباطات بسیار مهم و حائز اهمیت است که بایستی مورد توجه قرار گیرد.