خبرگزاری کار ایران

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان:

جامعه برای پویایی در زمینه‌های گوناگون، نیازمند توانایی و مشارکت بانوان است

جامعه برای پویایی در زمینه‌های گوناگون، نیازمند توانایی و مشارکت بانوان است
کد خبر : ۲۴۸۵۴۷

زنان با حضور پررنگ خود در عرصه‌های مختلف جامعه، توسعه کشور را شتاب می‌دهند و خدمت صادقانه در کنار توجه به کانون گرم خانواده وظیفه بانوان در جامعه را سنگین‌تر می‌کند.

چهارمین نشست تخصصی راهکارهای توسعه مشارکت‌های همگانی با موضوع زنان و مشارکت‌های همگانی که به همت واحد آموزش و پژوهش کمیته امداد استان و با حضور معاون مدیرکل حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد کشور، جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه، دانشجویان مقطع کار‌شناسی ارشد و دکترا، پژوهشگران در سالن سازمان تبلیغات اسلامی رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از رشت، در این نشست سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان گفت: جامعه برای باروری و پویایی در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، نیازمند توانایی و مشارکت بانوان است.

معصومه نیک‌کار با بیان اینکه زن، به‌عنوان شریف‌ترین مخلوق در پیشگاه خدا که به زیبا‌ترین و عالی‌ترین وجه آفریده شده است و تحت عنایت الهی قرار گرفته و با الهام، تعلیم و عقل آراسته گردیده و بر سایر موجودات برتری یافته است، افزود: حضور بی‌بدیل زنان در دفاع مقدس و نقش‌های مختلف و متعدد بانوان در روند این دفاع هشت ساله، بی‌شک موضوعی غیرقابل انکار است که شاید تاکنون آنگونه که بایسته است به آن پرداخته نشده یا وجوهی از آن مورد غفلت واقع شده است.

مدیر خبرگزاری ایسنا و ایکنا در گیلان بیان کرد: زنان با حضور پررنگ خود در عرصه‌های مختلف جامعه، توسعه کشور را شتاب می‌دهند و خدمت صادقانه در کنار توجه به کانون گرم خانواده وظیفه بانوان در جامعه را سنگین‌تر می‌کند.

نیک‌کار ادامه داد: یکی از مصداق‌های تلاش بانوان در عرصه مشارکت اجتماعی حضور در فعالیت‌های داوطلبانه و عام المنفعه است؛ جامعه برای باروری و پویایی در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، نیازمند توانایی و مشارکت بانوان است.

وی اضافه کرد: بزرگ‌ترین عامل برای مشارکت زنان در صحنه‌های سیاسی و اجتماعی را می‌توان در عوامل فرهنگی جست‌و‌جو کرد و در بسیاری از موارد باورهای غلط و ملاحظات نادرست اجتماعی، فرهنگی و عقیدتی است که مانع از مشارکت اجتماعی زنان می‌شود، البته عوامل ثانویه و در درجه دوم جامعه پذیری نیز به این نقصیه تداوم می‌بخشد.

در ادامه خانم مهدوی، معاون آموزشی حوزه علیمه خواهران گیلان، نیز با بهره گیری از آیات و روایات اسلامی در خصوص جایگاه نیکوکاری گفت: قوام و شخصیت انسان به اعتقادات و عباداتش و قوام شخصیت اجتماعی او نیز به بخشندگی و دگرخواهی بستگی دارد.

وی با بیان اینکه امروزه زنان بویژه زنان مسلمان مورد هجمه دشمنان قرار گرفته‌اند افزود: دشمنان می‌خواهند فردگرایی و خودخواهی را جایگزین خود‌شناسی و دگرخواهی کنند در صورتیکه دین اسلام سفارش بر انفاق، نیکوکاری، محبت و نوعدوستی دارد.

مهدوی استغناء روانی را یکی از راه‌های رسیدن به آرامش عنوان کرد و گفت: استغناء روانی از کانون خانواده آغاز می‌شود و سپس با دستگیری از نیازمندان، انفاق و نیکوکاری به جامعه نیز سرایت کرده و آرامش روانی خانواده‌های نیازمند را نیز به دنبال خواهد داشت.

وی در پایان با بیان اینکه فقرا نزد خدای متعال جایگاه ارزشمندی دارند از کمیته امداد به دلیل حل مشکلات این قشر از جامعه قدردانی کرد و از همگان خواست تا درراستای حل مشکلات محرومان بویژه زنان گامهای اساسی برداشته و به این نهاد مدد برسانند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز