معاون استاندار گیلان خبر داد:
ثبت نام پنجمین جشنواره ملی علم تا عمل آغاز شد
شناسایی اولیه جشنواره توسط دبیرخانه استانی صورت می گیرد و از بین منتخبان استانی در نهایت، تعدادی پس از ارزیابی نهایی به این نمایشگاه راه خواهند یافت.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گیلان در نخستین جلسه کارگروه استانی جشنواره ملی علم تا عمل، از صاحبان طرحهای علمی قابل تجاری سازی دعوت کرد در این جشنواره بزرگ شرکت کنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از رشت، صفر علی کریمی در این کارگروه با اشاره به اینکه پنجمین جشنواره ملی علم تا عمل از سوم تا هفتم اسفند در محل مصلی تهران برگزار میشود، گفت: شناسایی اولیه توسط دبیرخانه استانی صورت میگیرد و از بین منتخبان استانی در نهایت تعدادی پس از ارزیابی نهایی به این نمایشگاه راه خواهند یافت.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار افزود: داوطلبان اعم از شخصیتهای حقیقی و حقوقی میتوانند از طریق سامانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نشانی fs. isti. ir ثبت نام کنند.
وی افزود: امیدواریم نتیجه تلاش شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناوری که در مسیر تحقق اقتصاد دانش بنیان حرکت میکنند را به خوبی در این دوره از جشنواره شاهد باشیم و زمینه معرفی توانمندیهای استان گیلان در حوزه علم و فناوری در سطح ملی فراهم شود.
کریمی با بیان اینکه استاندار با حکم وزیر کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان رییس کارگروه استانی جشنواره، هدایت امر را به عهده دارند، خاطر نشان کرد: با ابلاغ استاندار مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش، به عنوان دبیر استانی جشنواره انتخاب شده است و اعضای کارگروه شامل پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان، شرکت شهرکهای صنعتی، جهاد کشاورزی، اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و تجارت و همچنین روسای دانشگاهها به صورت هفتگی جلساتی را برگزار میکنند.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم از ظرفیت شرکتها، نهادها و به ویژه پارکهای علم و فناوری و بنیاد نخبگان برای تقویت
صنعت، کشاورزی، گردشگری و همه جنبههای اقتصادی در استان استفاده کنیم گفت: از سوی دیگر امیدواریم نهادهای استفاده کننده از فناوری و سرمایه گذاران با حضور در این نمایشگاه، از این طرحها برای توسعه و تبدیل ایده به ثروت بهرهمند شوند.
معاون استاندار با اشاره به اینکه تولید علم و فناوری زمینه ساز توسعه و پیشرفت همه جانبه هر کشور است، گفت: در راستای تحقق این امر مهم نیز دولت یازدهم به مقولههای اقتصاد دانش بنیان، حمایت از تجاری سازی، تولید ثروت بر مبنای دانش و تقویت شرکتهای دانش بنیان توجه جدی داشته و آنها را در دستور کار قرار داده است.
محمد حسینی دبیر استانی جشنواره نیز تصریح کرد: یکشنبه هفته آینده نشست توجیهی نحوه شرکت و ثبت نام برای صاحبان طرحهای دانش بنیان در محل دفتر آموزش و پژوهش برگزار میشود که کلیه علاقمندان میتوانند در این کارگاه یک روزه شرکت کنند.
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری گیلان تاکید کرد: آخرین مهلت ثبت نام برای داوطلبان، ۸ بهمن ۹۳ خواهد بود تا پس از آن، انجام داوری مرحله استانی و سپس تدارک شرکت در نمایشگاه انجام شود.
متقی طلب به عنوان سخنران دیگر جلسه با تبیین اهداف جشنواره علم تا عمل تصریح کرد: شاخصهای مهم انتخاب طرحهای پژوهشی و کاربردی در این جشنواره، قابلیت آنها برای تولید ثروت و اشتغال زایی است.
رییس پارک علم و فناوری استان گیلان گفت: آن دسته از دستاوردهای فناورانه و فناوریهای صنعت ساز و محصولات دانش بنیان که به بازارسازی و اشتغالزایی کمک کنند در این نمایشگاه قابلیت ارایه دارند. به عبارتی طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی ارایه شده در این جشنواره و نمایشگاه ملی باید قابل تجاری سازی باشند.