وزیر علوم تاکید کرد:
دانشگاهها در برطرف کردن مشکلات محیط زیست، آب و پسماند پیشرو باشند
دانشگاههای نسل سوم را باید داشته باشیم و جهتگیری دانشگاهها به طرف فناوری، مهارتاندوزی و تولید ثروت باشد.
محمد فرهادی صبح امروز در دانشگاه گیلان گفت: این دانشگاهبا سابقه ۴۰ ساله از دانشگاههای بزرگ، پرکار و پر دانشجو در کشور است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از رشت، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یکهزار دانشجوی رشته دکترا در دانشگاه گیلان تحصیل میکنند، تصریح کرد: توسعه کمی و کیفی در دانشگاهها حائز اهمیت است.
فرهادی با اشاره به اینکه بسیاری از رشتههای آموزشی دیگر نیاز نیست در دانشگاهها وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: رشتههای تحصیلی باید مناسب با نیاز کشور و منطقه باشد و تحصیلات تکمیلی و عالی در این زمینه آموزش داده شود.
وی تحقق توسعه پایدار را با توسعه کیفی در دانشگاهها عنوان کرد و گفت: منابع انسانی باید کیفی باشد و رشد کند و این امر از طریق دانشگاهها امکانپذیر است.
وزیر علوم با اشاره به اینکه ایجاد دانشگاههای مهارتگرا باید مورد توجه باشد، یادآور شد: دانشگاهها در زمینه محیط زیست، آب، پسماند و… قطب برطرف کردن مشکلات در جامعه باشند.
وی به فعالیت ۵۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه گیلان اشاره کرد و افزود: ۴۰ درصد از دانشجویان دانشگاه گیلان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل میکنند.
فرهادی بر استفاده از امکانات دیگر نهادها در راستای توسعه پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان در دانشگاهها تاکید کرد و گفت: دولت مکلف به تهیه امکانات در دانشگاهها است اما استفاده از خیران و کمک گرفتن از فارغالتحصیلان دانشگاهها مهم است.
وی افزود: دانشگاههای نسل سوم را باید داشته باشیم و جهتگیری دانشگاهها به طرف فناوری، مهارتاندوزی و تولید ثروت باشد.
فرهادی خاطرنشان کرد: باید به طرف توسعه تحقیقات پیش برویم و ارتباط با صنعت، کشاورزی و همکاری با ارگانها حائز اهمیت است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد:آزمایشگاه مرجع بیوتکنولوژی در دانشگاه گیلان ایجاد میشود و در این زمینه نیاز به کمک دیگران داریم.
وی موضوع هبه و وقف در دانشگاهها را مهم خواند و متذکر شد: در محیطهای دانشگاهی کمک خیران برای حمایت علمی دانشمندان حائز اهمیت است.