خبرگزاری کار ایران

استاندار گیلان:

کیفیت نان در گیلان ارتقاء یابد

کیفیت نان در گیلان ارتقاء یابد
کد خبر : ۲۳۲۰۲۴

استاندار گیلان به سازمان صنعت، معدن و تجارت ماموریت داد فعالیتهایش را در زمینه ارتقای کیفیت نان و رعایت استانداردهای موردنظر افزایش دهد.

استاندار گیلان گفت: انتظار می‌رود همزمان با افزایش قیمت انواع نان، ارتقای کیفیت نان را در استان شاهد باشیم.

به گزارش ایلنا، محمدعلی نجفی در ابلاغی به رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه اصلاح قیمت‌ها، با هدف افزایش کیفیت نان و نیز جبران افزایش هزینه‌های تولید و عرضه آرد و نان از تاریخ یازدهم آذرماه با تصویب کارگروه مربوطه در استان گیلان همانند سایر استان‌های کشور آغاز شده نوشته است؛ بر این اساس انتظار می‌رود همزمان با افزایش قیمت انواع نان، ارتقای کیفیت و نیز رعایت استانداردهای مورد نظر از جمله وزن قانونی، عدم استفاده از جوش شیرین و سایر افزودنی‌های غیرمجاز، رعایت موازین بهداشتی در کلیه فرآیندهای مرتبط با تولید آرد و نان در سرلوحه کار کارخانجات آرد و نانوایان زحمتکش قرار گیرد.

استاندار گیلان در این ابلاغیه با بیان اینکه فرمانداران شهرستان‌های سراسر استان به نمایندگی از وی پشتیبانی و نظارت لازم را بر عملکرد ادارات شهرستانی بعمل خواهند آورد تاکید کرده است؛ از اینرو به جنابعالی ماموریت داده می شود با همکاری کلیه نهادها و دستگاههای مرتبط از جمله شرکت بازرگانی دولتی منطقه ۷، اداره کل تعزیرات حکومتی، استاندارد، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان نظارت دقیق، مستمر و همه جانبه ای را در موارد فوق‌الذکر بعمل آورده و گزارش هفتگی اقدامات بعمل آمده را جهت جمع بندی و ارایه گزارش، به معاونت برنامه ریزی استانداری گیلان ارائه کنید.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز