نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس:
دریافت مالیات بر ارزش افزوده از کشاورزان خلاف قانون است
با این روند نمیتوان کشاورز را مجاب کرد در روستا بماند و به تولید بپردازد.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس، بر ضرورت تقویت بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: دریافت مالیات بر ارزش افزوده از کشاورزان خلاف قانون است. زیرا تولید از صفر تا ۱۰۰ معاف از مالیات بر ارزش افزوده است و تبدیل شالی به برنج جزو پروسه تولید به شمار میرود.
به گزارش ایلنا از آستانه اشرفیه، محمدحسین قربانی با اعلام این مطلب، محور توسعه گیلان را کشاورزی دانست و گفت: توسعه کشاورزی استان در گروه سرمایه گذاری و توسعه زیرساخت هاست.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی به بحثبرنج اشاره کرد و افزود: نیاز مصرفی کشور به برنج بر اساس سرانه دو میلیون و ۷۰۰ تن است.
وی در ادامه با بیان اینکه ۱۶ استان کشور در تولید برنج نقش دارند، تصریح کرد: به همت شالیکاران سالانه دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن برنج در ایران تولید میشود.
قربانی واردات بیرویه را عامل نابودی تولید داخلی دانست و اذعان داشت: سال گذشته از مبادی رسمی فقط یک میلیون و ۹۶۰ هزار تن برنج وارد کشور شد و لطمات جبران ناپذیری به پیکره کشاورزی کشور به ویژه گیلان وارد کرد.
وی گفت: سال گذشته قیمت هر کیلو گرم برنج در زمان برداشت، هفت هزار تومان بود. در صورتی که امسال با توجه به افزایش ۳۰ درصدی تورم و همچنین افزایش هزینههای کاشت، داشت، برداشت و نهادهای کشاورزی قیمت هر کیلو گرم برنج ۳۰ درصد کمتر از سال گذشته یعنی پنج هزار و ۹۰۰ تومان به فروش رفت.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: با این روند نمیتوان کشاورز را مجاب کرد در روستا بماند و به تولید بپردازد.
وی تصریح کرد: متاسفانه اکنون ۳۰ درصد مردم در روستاها و بقیه در شهرهاها ساکن هستند در صورتی که اوائل انقلاب ۷۰ درصد مردم در روستاها ساکن بودند.
قربانی بر ضرورت تقویت بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: دریافت مالیات بر ارزش افزوده از کشاورزان خلاف قانون است چرا که تولید از صفر تا ۱۰۰ معاف از مالیات بر ارزش افزوده است و تبدیل شالی به برنج جزء پروسه تولید به شمار میرود.