امضای تفاهم نامه همکاری مرکز علمی کاربردی رشت با شرکت تولید قطعات خودرو لاهیجان
تفاهم نامه همکاری تحقیق و پژوهش بین مرکز آموزشی علمی – کاربردی رشت با شرکت تولید قطعات جلوبندی خودرو ایران – لاهیجان به امضا رسید.
به گزارش ایلنا، بنا بر اهمیت ویژه تحقیق و تاثیر نتایج حاصل از پژوهشهای علمی بر توسعه صنعتی و در راستای استقلال فنی کشور، تفاهم نامه همکاری فی مابین شرکت تولیدی و قطعات جلوبندی خودرو ایران – لاهیجان و مرکز علمی – کاربردی خانه کارگر گیلان با حضور فرماندار لاهیجان و مدیران کارخانه و «دکتر مقدسی» ریاست دانشگاه به امضاء رسید.
به گزارش ایلنا، بازدید ۳۰۰ دانشجو از دانشگاه علمی – کاربردی گیلان از مراحل تولید قطعات جلوبندی خودرو لاهیجان از برنامههای دیگر بود.
«دکتر غلامرضا مقدسی» رئیس دانشگاه علمی – کاربردی گیلان هدف از این تفاهم نامه را تشریح کرد و گفت: اگر یک مثلثرا تصویر کنیم دانشگاه و صنعت پایههای مثلثو راس آن را دولت تشکیل میدهد و باید با هم تعامل داشته باشند.
وی افزود: صنعت به دانشگاه و تحقیق نیازمند است و دانشگاه نیز باید آموزشهای کارشناسی و دکتری خود را بعد از اتمام تحقیقات عملی سازد و این بزرگترین گام در توسعه صنعت و صادرات است.
مقدسی تصریح کرد: با هماهنگیهای انجام شده در این باره «مهندس پورنصیری» از شرکت تولید قطعات و جلوبندی خودرو لاهیجان پیش گام شدند و بسیار از ایشان سپاسگزاریم.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: با توجه به توانمندیهایی که در استاندار محترم گیلان سراغ داریم، انتظار داریم کمیته تحقیقات و توسعه که مدت هاست قولش داده شده، هرچه زودتر تشکیل شود و با حضور روسای دانشگاه و صاحبان صنایع در راستای ایجاد ارتباط مستمر دانشگاه و صنعت با هدف صنایع و کاربردی کردن آموزشهای دانشگاه قدم برداریم.
رئیس مرکز آموزش علمی – کاربردی خانه کارگر گیلان در ادامه پیشنهاد کرد: بخشی از تولید قطعات به دانشگاه علمی – کاربردی سپرده شود و این قسمت از تولیدات از مالیات حذف شود، کارخانجات به جای اینکه یک دستگاه سوله جدید در کارخانه نصب کنند به دانشگاهها وارد شوند و در آنجا تولیدات را به دانشجویان بسپارند.
فرماندار لاهیجان نیز دربارهٔ شرکت قطعات خودرو لاهیجان اظهار کرد: صنعتی که در اینجاست یک صنعت زیربنایی است و دانشگاه علمی – کاربردی آنطور که از اسمش پیداست هم باید علمی باشد و هم عملی.
وی افزود: ما ضمن حمایت از بخش صنعتی مهارتهای علمی و فناوری را برای افزایش کیفی عملی صنعت مورد توجه قرار میدهیم.
فرماندار لاهیجان در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر شهر صنعتی موجود تاسیس ۲ شهرک صنعتی جدید در شهرستان لاهیجان از برنامههای ماست
وی بابیان اینکه لاهیجان یک شهر علمیست افزود: جمعیت دانشجویی ما بیشتر از دانش آموزی است و ما از فرصتهای اینچنین استقبال میکنیم و شما بعنوان یک مرکز علمی و این شرکت بعنوان یک شرکت صنعتی با هم تعامل داشته باشید و هرچه دامنه همکاری را وسیعتر کنیم یقینا به نفع همگان خواهد بود.