معاون فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای کشور:
عضویت دانشجویان در شبکههای اجتماعی از مشکلات این قشر است
معاون فرهنگیسیاسی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای کشور گفت: گاهی یک دانشجوبا عضویت در شبکههای اجتماعی ۱۷ ساعت در آن است و برای خود دنیایی ایجاد کرده است.
معاون فرهنگیسیاسی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای کشور گفت: گاهی یک دانشجوبا عضویت در شبکههای اجتماعی ۱۷ ساعت در آن است و برای خود دنیایی ایجاد کرده است.
به گزارش ایلنا از رشت، حجتالاسلام سیدمجید قریشی پیش از ظهر امروز در همایش ائمه جماعات دانشگاههای گیلان با موضوع مخاطبشناسی حضور ائمه جماعات در دانشگاهها را تاثیرگذار دانست.
وی با بیان اینکه ۴ هزار امام جماعات در دانشگاههای کشور فعالیت دارند، افزود: حدود ۸۰۰ هیئت در دانشگاههای کشور فعالیت میکنند.
این مسئول وجود هیئتها و امام جماعات را یکی از ظرفیتهای مهم در دانشگاهها عنوان کرد و گفت: رفتار و سخنان ائمه جماعات به عنوان نمایندگان دین تلقی میشود.
این مسئول ایجاد ۱۶۱ شبکه ماهوارهای فارسیزبان را تلاش دشمنان علیه ایران اسلامی عنوان کرد و متذکر شد: دشمن تمام انرژی خود را گذاشته تا اخبار و برنامههای ایران دیده نشود و دنیای مجازی در حال تغییر است.
قریشی با بیان اینکه نمیشود با تمام دانشجویان به یک زبان صحبت کرد، یادآور شد: ائمه جماعات این فرصت را دارند که با تمام آنها به صورت جداگانه صحبت کنند و رفاقت نزدیک روحانیون با قشر جوان موجب برطرف شدن مشکلات آنها میشود.
وی عضویت دانشجویان در شبکههای اجتماعی را از مشکلات دیگر این قشر عنوان کرد و گفت: گاهی یک دانشجو ۱۷ ساعت در شبکههای اجتماعی است و دنیایی برای او ایجاد شده است.
معاون فرهنگیسیاسی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای کشور، دشمنشناسی شبکهها و بررسی و تجلیلهای قرارگاههای دشمن را مورد تاکید قرار داد و متذکر شد: ۷۰ درصد جوانان از شبکههای ماهوارهای استفاده میکنند و دشمنشناسی یکی از وظایف مهم ائمه جماعات دانشگاهها است.