رییس سازمان ملی استاندارد ایران:
کیفیت چای و برنج گیلان در سطح بین المللی است
سلامت و کیفیت چای و برنج گیلان نه تنها در حوزه استانی، بلکه در سطح بین المللی است.
رییس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از فاز جدید کنترل برنجهای وارداتی توسط وزارت بهداشت خبر داد.
به گزارش ایلنا از رشت، نیره پیروزبخت در جلسه شورای استاندارد گیلان با بیان اینکه تولید با کیفیت و استاندارد و محصول استراتژیک کشاورزی در گیلان از اهمیت ویژهای برخوردار است، تصریح کرد: سلامت و کیفیت چای و برنج گیلان نه تنها در حوزه استانی، بلکه در سطح بین المللی است.
وی اظهار کرد: وقتی موضوع برنج به صورت یک مناقشه مطرح میشود به کشورهای دیگر هم سرایت میکند و به جایی میرسد که در کشور هندوستان نیز توجه ویژهای به آن میشود.
این مسئول برندسازی را در کیفیت محصولات چای و برنج موثر خواند و افزود: تولید کنندهای که برند میشود، تلاش میکند تا بهترین محصول را جمع آوری کرده و به بازار عرضه کند.
رییس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران محصول چای را در زمینه واردات تولید و صادرات قابل اهمیت دانست و گفت: در سالهای اخیر بحثویژه چای سنواتی به صادرات چای، لطمه زد که خوشبختانه استاندارد با جلوگیری از تقلب هوشمندانه عمل کرد.
پیروزبخت با بیان اینکه سازمان استاندارد نظر موافق و مخالفی در رابطه با معطرسازی چای گیلان و بسته بندی برنج ندارد، افزود: این پیشنهادات برای تصمیم گیری در شورای عالی استاندارد مطرح میشود.
وی با تاکید بر ضرورت رعایت کیفیت محصولاتی که در اختیار مردم قرار داده میشود، افزود: باید دغدغه عدم کیفیت و ناسالم بودن و غیر استاندارد بودن محصولات را از بین ببریم.
این مسئول تصریح کرد: اگر مشکلی در هر مواد غذایی و از جمله چای و برنج مشاهده شود، سازمان استاندارد با هماهنگی وزارت بهداشت به سرعت وارد عمل میشود.
رییس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران همچنین از فاز جدید کنترل برنجهای وارداتی توسط وزارت بهداشت خبر داد.