در جهت مبارزه با آفات زیتون؛
عملکرد ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار ضعیف بوده است
باید با تمام توان و ظرفیتها تلاش کنیم تاغبار نگرانی و دغدغه معیشت باغداران زیتون را از آفت مگس میوهخوار زیتون بزداییم.
فرماندار رودبار در دیدار با سرپرست جدید ایستگاه، سرپرست مرکزتحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان و معاون برنامه ریزی و پشتیبانی این مرکز اظهارداشت: ازآنجایی که قریب یک دهه از واردشدن آفت مگس میوه خوار زیتون به خاستگاه زیتون کشور میگذرد، ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار بعنوان یک مرکزتحقیقاتی دیرینه، باید با واکاوی و پژوهش علمی و تحقیقاتی، مسوؤلان و مردم را در مبارزه و مهاراین آفت بیشتر یاری می کرد.
به گزارش ایلنا از رودبار و به نقل از روابط عمومی فرمانداری این شهرستان، محمداحمدی خاطرنشان کرد: اگر چه توسعه باغات زیتون در اغلب استانهای کشور با نهال های تولیدی زیتون در رودبار، موجب مسرت است، اما خواستگاه زیتون کشور که بازاراصلی عرضه زیتون و فرآورده های آن نیزاست، باید با اقدامات تحقیقاتی و علمی باغات سنتی و کم بارده اش با نهالهای جوان، زود و پر بارده جایگزین شود.
وی باغات سرسبز زیتون رودبار را نماد سر زندگی وحیات اقتصادی رودبار بر شمرد و افزود: باید با تمام توان و ظرفیتها تلاش کنیم تا غبارنگرانی و دغدغه معیشت باغداران زیتون را از آفت مگس میوه خوار زیتون بزداییم.
فرماندار همچنین با اشاره به برگزاری جلسات و کلاسهای آموزشی و توجیهی، توزیع اقلام مبارزه با آفت مگس میوه خوار زیتون و گرمای هوا، اظهار امیدواری کرد: امسال خسارت این آفت درباغات زیتون کاهش یابد.