استاندار گیلان؛
وجود ۱۱۰۰طرح نیمه تمام صنعتی در گیلان
استاندار گیلان از وجود ۱۱۰۰ طرح صنعتی نیمه تمام در استان خبرداد و افزود: برای تکمیل این واحدها، مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد که این اعتبار را نمیتوان تنها از طریق منابع دولتی تأمین کرد و نیازمند حضور قوی سرمایه گذاران در این بخش هستیم.
استاندار گیلان با اشاره به شناسایی ۱۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی در گیلان گفت: برای تکمیل این طرحها کارگروه حمایت از تولید در استان فعال شده است.
به گزارش ایلنا از رشت؛ در نشست کارگروه حمایت از تولید که با حضور معاون برنامه ریزی استانداری و جمعی از مدیران کل برگزار شد دکتر محمد علی نجفی ارائه راهکارهای مناسب جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی استان را از اهداف این نشست عنوان وتصریح کرد: در این جلسه باید موانع تولید کارشناسی شده و مشکلات موجود در تولید استان را موشکافی کرده و برای حل معضلات تولید و صنعت راهکار ارائه دهید.
وی افزود: مشکلات مدیریتی، عدم بازاریابی مناسب، انتخاب نامناسب پروژه، مسایل بانکی از جمله مشکلات موجود در واحدهای صنعتی استان بشمار میرود.
استاندار گیلان از وجود ۱۱۰۰ طرح صنعتی نیمه تمام در استان خبرداد و افزود: برای تکمیل این واحدها مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد که این اعتبار را نمیتوان تنها از طریق منابع دولتی تأمین کرد و نیازمند حضور قوی سرمایه گذاران در این بخش هستیم.
نجفی با اشاره به اهمیت طرح توسعه واحدهای تولیدی اظهار داشت: مسئولین امر باید کمکهای لازم را در جهت توسعه واحدهای تولیدی مورد نیاز در استان داشته باشند.
نماینده عالی دولت در گیلان عدم سرمایه گذاری مناسب را از دلایل افزایش نرخ بیکاری در استان دانست و افزود: در ۸ ماه اخیر بحثهای زیادی با حضور دست اندرکاران بخش صنعت و سرمایه گذاری استان انجام شده است تا وضعیت اشتغال گیلان که بسیار نامناسب است روند مطلوب تری به خود بگیرد.
وی با بیان اینکه بخش اعظمی از شهرکهای صنعتی استان نیمه فعال و غیر فعال هستند افزود: باید مشکلات واحدهای تولیدی شناسایی شود و اقدامات لازم جهت رفع آن صورت پذیرد.
نماینده عالی دولت در گیلان برتشکیل جلسات کار گروه حمایت از تولید به صورت میدانی در شهرستانها تأکید کرد و افزود: کار گروههای ذیربط در بخش حمایت از تولید باید با جدیت و با تمام توان در جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند و هرماه به صورت منظم گزارش پیشرفت کار ارائه شود.
استاندار گیلان اجرای طرح پتروشیمی گیلان، شهرک نساجی، خودروسازی، را از طرحهای مهم استان دانست و افزود: زمین مورد نیاز جهت اجرای این طرح آماده شده است و بخش خصوصی که از توانمندی لازم جهت اجرای این پروژه برخوردار باشد دراولویت است.
وی فولاد را از ظرفیتهای ایجاد شده در استان دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده، صلاح نیست صنایع فولادی جدیدی در استان ایجاد شود بلکه باید ظرفیت واحدهای در حال فعالیت افزایش پیدا کند.
استاندار گیلان با بیان اینکه فضا برای گسترش صنایع سلولزی در گیلان وجود دارد، تصریح کرد: بانکها باید حضور قویتری در سرمایهگذاری بخشهای اقتصادی داشته باشند.
نجفی تاکید کرد: قرار شده اقدامهایی که میتوانیم انجام دهیم به مردم قول دهیم و اگر انجام نشد راست بگوئیم و شهامت بیان آن را داشته باشیم.
وی با اشاره به اقدامات ارزشمند دولت در مهار تورم اظهار داشت: در اردیبهشت سال گذشته شاهد تورم نقطهای ۴۱ درصدی بودیم که درسالجاری این تورم به ۱۴ درصد رسیده است و دولت در این مدت کوتاه خدمت گذاری در مهار تورم بسیار موفق عمل کرد و این بیسابقه است.
استاندار گیلان گفت: تمام تلاش دولت براین است تا کشور را از حالت رکود خارج کند و تحقق این مهم نویدی برای سرمایه گذاران است.
نجفی با اشاره به دیدار خود با معاون اول رئیس جمهور برای تسریع در پروژهای مهم گیلان گفت: در این دیدار دکتر جهانگیری آینده خوبی را در بخش صنعت نوید دادند و اظهار داشتند که حرکتهای خوبی آغاز گردیده و سرمایه گذاران ما نباید نگران باشند.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با کار گزاران نظام افزود: در این دیدار معظم له برحضور قویتر بانکها در بخش سرمایه گذاری و اقتصاد تأکید داشتند.
استاندار گیلان گفت: بخش عظیمی از پول استان توسط صندوقهای قرض الحسنه جمع آوری میشود بدون آنکه این سرمایهها در جهت توسعه و پیشرفت استان صرف شود.
وی با اشاره به حضور پررنگ بانوان گیلانی در صنایع دستی و فرش دستبافت، بانوان گیلانی را بانوانی سختکوش و صاحب اندیشه دانست و افزود: حضور بانوان در عرصههای مختلف اجتماعی حضوری پرتلاش و ارزشمند و سرمایه عظیم و پتانسیل قوی برای استان بشمار میرود که باید حمایتهای لازم از آنان صورت پذیرد.
استاندار گیلان بر عملیاتی شدن برپایی نمایشگاههای صنایع دستی در گیلان تاکید کرد و افزود: مشکلات صنایع دستی و فرش دستباف استان باید احصا شده و رقمهای واقعی اشتغال در این بخش مشخص شود.
وی همچنین از افتتاح پارک ۷.۵ هکتاری چمارسرای شهر رشت همزمان با عید فطر امسال خبر داد و بیان کرد: پارک مذکور برای استفاده گردشگران در نظر گرفته شده و در آینده خدمات بیشتری در پارک چمارسرای رشت ارائه میشود.
معاون برنامه ریزی استاندار در این نشست گفت: در اولویت قرار دادند طرحهایی که دارای اثرات بیشتری برای استان میباشند و از پیشرفت فیزیکی بالاتری برخوردار هستند حائز اهمیت است.
محمد حسین اصغریان گفت: دعوت از مدیران شبکه بانکی کشور برای حضور در استان میتواند نقش مؤثری را در جهت حمایت از واحدهای تولیدی استان ایفاء کند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: بالغ برد ۱۱۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی طرح مصوب شد و به بانکها ارائه شد که ۱۴۰ میلیارد تومان آن را توانستیم جذب کنیم.
منتظری گفت: بیش از ۷۵ درصد مشکلات واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی مربوط به مشکلات بانکی است.
وی اظهار داشت: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و روحیه امید بوجود آمده تمامی شاخصهای تولیدی ما در حال افزایش است.
در ادامه این جلسه هریک از اعضاء به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و با رهنمود و دستور استاندار گیلان تصمیمات لازم در هربخش اتخاذ شد.