مدیرکل اجتماعی استانداری گیلان؛
خانه خیرین گیلان به دنبال رفع نگرانیهای اجتماعی باشد
تشکیل کارگروههای تخصصی با موضوعات تجمیع کمکهای خیرین، ساماندهی موسسات خیریه و پیشگیری آسیبهای اجتماعی از نمونه فعالیتهایی است که خانه خیرین گیلان میتواند به عنوان برنامههای محوری خود آن را اجرایی کند.
سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: خانه خیرین گیلان باید به دنبال تدوین اهداف جامع برای رفع نگرانیهای اجتماعی در حوزه خدمات رسانی به نیازمندان باشد.
به گزارش ایلنا از رشت، یونس رنجکش در دیدار با هیئت مدیره خانه خیرین استان گیلان افزود: حضور تشکلهای مردمی در ساماندهی خدمات به اقشار آسیب پذیر و نیازمند بسیار حائز اهمیت است و باید با برنامه ریزیهای هدفمند و جامع از حضور آنها بهرهمند شد.
وی اضافه کرد: ترویج فرهنگ خیرخواهانه از ضرورتهایی است که با توجه به زمینههای خوبی که در حس انسان دوستانه مردم جامعه ما وجود دارد باید به آن بیشتر پرداخته شود.
به گفته وی، تشکیل کارگروههای تخصصی با موضوعات تجمیع کمکهای خیرین، ساماندهی موسسات خیریه و پیشگیری آسیبهای اجتماعی از نمونه فعالیتهایی است که خانه خیرین گیلان میتواند به عنوان برنامههای محوری خود آن را اجرایی کند.
وی یادآور شد: امروز به شیوههای سنتی کمکهای مختلفی از سوی موسسات خیریه از مردم خیر دریافت میشود که این شیوهها نیازمند بازنگری هستند و باید تلاش شود تا با شیوههای جدید از کمکهای بهتر خیرین استفاده کرد.
وی افزود: خانه خیرین نقش مهمی در هماهنگی بین موسسات خیریه و ایجاد همگرایی بین خیرین در راستای اهداف کمک رسانی به نیازمندان دارد و بر این اساس انجام اقداماتی که میتواند اعتماد عمومی را بیشتر در این زمینه جلب کند امری اساسی است.
رنجکش ادامه داد: اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان بر ضرورت ساماندهی اقدامات خیریه و استفاده از همه ظرفیتها در راستای اهداف خیرخواهانه تأکید دارد.
وی گفت: حرکت موسسات خیریه میبایست به سمت کمکهای پایدار و توانمندسازی نیازمندان برای برون رفت از مشکلات آنها باشد و فعالیتهای خیرخواهانه تنها در پرداخت کمکهای مادی نیست بلکه با اقدامات دیگری نیز میتوان به کمک
نیازمندان جامعه شتافت.
در این جلسه اعضای هیئت مدیره خانه خیرین گیلان اهداف، برنامهها و مشکلات خود را نیز مطرح و خواستار ساماندهی آن شدند