دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر گیلان؛
اکثر معتادان را افراد متاهل تشکیل می دهند
اهمیت مبارزه با مواد مخدر و نقشی که در شرایط اجتماعی، فرهنگی، سیاسی وامنیتی دارد امری بسیار مهم و خطیر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان بهترین راه مبارزه با اعتیاد را پیشگیری عنوان کرد و افزود: با اجتماعی کردن موضوع موادمخدر می توانیم تا حد زیادی از اعتیاد به مواد مخدر در جامعه پیشگیری کنیم.
به گزارش ایلنا از رشت، علی اکبر پراوزان با اشاره به اقدامات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرگفت: هدف ما این است که این تلاشها رویکرد اجتماعی پیدا کند و همه مردم در این عرصه وارد شوند تا اثربخشی اقدامات به حداکثر برسد.
وی با بیان اینکه در طول سالهای گذشته فعالیتهای نهادهای مردمی افزایش چشمگیری یافته است، تصریح کرد: باید همه نهادها اعم از دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی و همچنین تشکلهای مردم نهاد در کنار هم در جهت ریشه کن کردن اعتیاد در جامعه تلاش کنند.
این مسئول با اشاره به عزم جهانی برای مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: اهمیت مبارزه با مواد مخدر و نقشی که در شرایط اجتماعی، فرهنگی، سیاسی وامنیتی دارد امری بسیار مهم و خطیر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه اکثر معتادان را افراد متاهل تشکیل می دهند، اظهار کرد: فرزندان خانواده معتاد در محیطی پرورش مییابند که اگر به آنها توجه نشود، ممکن است مسیر والدین را بروند.
پراوزان با تاکید بر اینکه بهترین راه مبارزه پیشگیری است، تصریح کرد: موضوع پیشگیری و سیاست اجتماعی کردن باید در اولویت کاری نهاد های مرتبط با مبارزه با مواد مخدر باشد.
وی با بیان اینکه مردم باید وارد صحنه شوند و خودشان از فرزندانشان حفاظت کنند، خاطرنشان کرد: اگر این موضوع را فرهنگ سازی کنیم موفق خواهیم بود.
این مسئول با تاکید بر لزوم تداوم روش های پیشگیرانه در راستای جلوگیری از اعتیاد به موا مخدر، گفت: همان گونه که دغدغه کلاس های آموزشی و اوقات فراغت در ذهن و باور مردم و خانواده هاست، این دغدغه نیز باید در حوزه پیشگیری از اعتیاد چند برابر شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با بیان اینکه مهارتهای زندگی و اقدامات پیشگیرانه باید از مهد کودک ها آغاز شود، اظهار کرد: اگر امروز هدفمند، استاندارد و بر اساس برنامه حرکت کنیم، ۱۰ سال بعد به جواب و نتیجه مورد نظر خواهیم رسید.