طی سال ۱۴۰۳
بیش از ۹ هزار تن مرغ سبز در گیلان تولید شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید بیش از ۹ هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک با هدف ارتقا کیفیت گوشت سفید مصرفی در استان خبر داد.
به گزارش ایلنا، صالح محمدی گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک به وزن ۹ هزار تن در استان تولید شد که کهبخش عمده این میزان مربوط به ۲ واحد پرورش مرغ نیمچه گوشتی در استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان هدف از تولید مرغ سبز را ارتقای کیفیت تولید موادغذایی عنوانکرد و افزود: با وجود تلاشهای گسترده در صنعت مرغ استان برای افزایش کیفیت تولید، قیمت تمام شده مرغ سبز در مقایسه با دیگر انواع آن بالاتر است که این امر بر میران تقاضا برای این محصول غذایی تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه برای پرورش مرغ سبز به جای آنتیبیوتیک از افزودنیهای طبیعی و ترکیبات گیاهی استفاده میشود تأکیدکرد: مرغهای سبز در مقایسه با دیگر انواع مرغها، دوره پرورش کوتاهتر و وزن مناسب تری دارند و مراقبتهای بهداشتی بیشتری را هنگام پرورش دریافت میکنند.
صالح محمدی افزود: با برنامهریزیهای انجامشده پیشبینیمیشود میزان تولید مرغ سبز تا پایان امسال افزایشیابد.
او با اشاره به اهمیت ترویج مصرف محصولات سالم خوراکی برای تامین سلامت افراد جامعه، اضافه کرد: پرورش مرغ بدون آنتیبیوتیک نه تنها کیفیت گوشت را بالا میبرد بلکه مقبولیت این محصولات را در بازار مصرف افزایشمیدهد.
۸۷۹ واحد پرورش مرغ گوشتی و نیمچه گوشتی با ظرفیت تولید ۲۸ میلیون قطعه در هر دوره در گیلان فعالیت میکنند.