اختصاص 2 هزار میلیارد تومان اعتبار به نهادهای حمایتی گیلان برای ایجاد اشتغال
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان گفت: نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل تبصره 16 قانون بودجه سال 1401 برای ایجاد اشتغال در اختیار نهادهای حمایتی استان قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از فومن،شراره کاوسی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان پیش از ظهر امروز در جلسه تحقق رشد 8 درصدی شهرستان فومن با بیان اینکه بر اساس ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه سازمان مدیریت باید برای یک هزار و ۳۰۰ روستا در استان گیلان سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی تهیه میکرد، گفت: این نخستینبار است که برای تهیه یک سند برنامهریزی به مردم مراجعه شده و با احصاء نظر دهیاران، اعضای شورا و صاحبنظران هر روستا، نسبت به تهیه سند اقدام شده است.
وی با اشاره به اهمیت وجود یک سند و برنامه اقتصادی برای روستاها، گفت: این سند در اختیار تصمیمگیران روستا قرار میگیرد تا جهت برنامهریزی برای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی مورداستفاده قرار بگیرد.
کاوسی با اشاره به اینکه دولت منابع قابلتوجهی را در تبصره ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، جهت ایجاد اشتغال خصوصاً در روستاها اختصاص داده است، گفت: این منابع باید ساماندهی شده و بر اساس برنامه و هدفگذاری مشخص در اختیار متقاضیان برای ایجاد اشتغال قرار بگیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با تصریح بر اینکه در تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در اختیار نهادهای حمایتی استان قرار دارد که بخشی از آن مربوط به روستاها است، گفت: بهعنوانمثال کمیته امداد فومن از این محل ۶۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و بهزیستی شهرستان ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات در اختیار دارند.
کاوسی افزود: همچنین علاوه بر اعتبارات تبصره ۱۸ که هنوز توزیع نشده است،۲ میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی در اختیار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان است.
وی با تأکید بر اینکه دغدغه دولت تثبیت و افزایش جمعیت در روستاها است، خاطرنشان کرد: تثبیت جمعیت در روستا مستلزم ایجاد اشتغال و توجه به اقتصاد روستا است، تا در دل روستا اشتغال و درآمدزایی ایجاد نشود، روستاییان تمایل به ماندن در روستا، نخواهند داشت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان خواستار اهتمام مدیران شهرستان برای منطبق سازی برنامهها و پرداخت تسهیلات با اسناد بالادستی، همچون سند توسعه اشتغال روستایی شد و تأکید کرد: همه دهیاران شهرستان باید از جزئیات سند تهیه شده برای روستای متبوع خود مطلع باشند.