مدیرکل کمیته امداد گیلان:
کارفرمایان برای بهکارگیری مددجویان تسهیلات دریافت می کنند
مدیر کل کمیته امداد گیلان گفت: کارفرمایان برای بهکارگیری مددجویان کمیته امداد به ازای هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت می کنند.
به گزارش ایلنا از رشت، عباس اهرابی با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان و زمینهسازی برای ورود این خانوادهها به عرصه کار و تولید از اولویتهای کمیته امداد گیلان است، گفت: در این زمینه استفاده از دانش و امکانات کارآفرینان و راهبران شغلی در دستور کار کمیته امداد استان قرار دارد.
مدیر کل کمیته امداد گیلان با بیان اینکه بسیاری از مددجویان، استعداد و توانایی کار را داشته اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آنها را در مسیر خودکفایی قرار میدهد.
وی ادامه داد: در این راستا آمایش و نیازسنجی، استعداد سنجی، ارائه خدمات مشاورهای و راهنمایی شغلی، ارتقا مهارتهای شغلی، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایتهای کمیته امداد در این بخش است.
اهرابی با اشاره به طرح راهبری شغلی در کمیته امداد عنوان کرد: راهبری شغلی الگوی کارآفرین محور است و کارآفرینی که در یک رشته شغلی خاص دارای سابقه و فعالیت و بازار موفق بوده و بر تمامی حلقههای زنجیره شامل تهیه مواد اولیه، تجهیزات، بازاریابی و فروش تسلّط دارد، به آموزش و راهنمایی متقاضیان میپردازد.
وی رویکرد جدید کمیته امداد را خودکفایی مددجویان، توانمندسازی و ایجاد شغل از طریق مشاغل نوین و دانشبنیان عنوان کرد و افزود: در این راستا شناسایی فرصتهای جدید و نوآورانه اشتغال در مناطق روستایی، تقویت بهره وری در تولید و توسعه اشتغال در مناطق روستایی و محروم و نیز حمایت از مخترعین، صاحبان ایدههای صنعتی نوآورانه، شرکتهای دانش بنیان و سایر فعالان در حال اجرا است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان در ادامه به اقدامات این نهاد در راستای اشتغال مددجویان و ارائه تسهیلات به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: کارفرمایان در مشاغل و صنوف مختلف در صورت استخدام مددجویان از بستههای تشویقی مانند پرداخت حق بیمه سهم کارفرما و تسهیلات ویژه بهره مند میشوند.
وی اضافه کرد: کارفرمایانی که نیروهای خود را از مددجویان کمیته امداد جذب کنند به ازای هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه و یا دو سال حق بیمه سهم کارفرما توسط این نهاد پرداخت میشود.
اهرابی اضافه کرد: توجه به زنجیرههای اشتغال، مهارت آموزی، اهمیت کیفیت مشاغل و اولویت بر اشتغال فرزندان مددجو از اولویتهای این نهاد طی سال جاری است.