خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛

هر نظام اجتماعی برای ثبات و پایداری ،نیازمند سلامت اجتماعی پایدار است

هر نظام اجتماعی برای ثبات و پایداری ،نیازمند سلامت اجتماعی  پایدار است
کد خبر : ۱۲۳۰۳۴۵

یک کارشناس ورزش گفت: هر نظام اجتماعی برای ثبات و پایداری، نیازمند سلامت اجتماعی پایدار و یکپارچگی اعضای خود بویژه از طریق توزیع قدرت، اعتبار، مسئولیت و همبستگی است.

 وحیده علیپور  در گفت و گو با خبرنگار ایلنا از رشت در باره  اهمیت ورزش در ارتقا سلامت ونشاط جامعه اظهار داشت: سلامت اجتماعی، به عنوان یکی از ابعاد سلامت همگانی و عمومی در جامعه هم پای سایر ابعاد روانی، معنوی، پزشکی و... نقش بارزی در توسعه پایدار جامعه در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و بسترسازی مشارکت آنان در تمام عرصه های جامعه ایفا می کند.

علیپور  با بیان اینکه چاقی اختلال مزمن و شایع است افزود: عامل مستعد ومحرک  ابتلا به برخی بیماری ها مانند بیماری های قلبی- عروقی، دیابت نوع دو و حتی برخی سرطان‌ها است که پیش‌بینی می شود در سال 2030، 50% از کل جمعیت جهان چاق  هستند. 

وی عنوان کرد:چاقی دارای ارتباط دوسویه با آشفتگی های روانشناختی و وضعیت روانپزشکی شخص است. به عبارت دیگر بسیاری از مسائل روانشناختی به صورت عامل اولیه و ثابت می توانند سبب پدیده چاقی شوند و از دیگر سو، خود چاقی نیز به بسیاری از پدیده های روانشناختی نامساعد و نارضایتی از زندگی منجر می شود.

وی افزود :علاوه براین، وضعیت تاهل،فعالیت بدنی، مصرف سیگار، تعداد فرزندان، شهرنشینی یا روستانشینی و نوع رژیم غذایی از اصلی ترین متغیرهایی هستند که با چاقی بزرگسالان در کشور ایران ارتباط دارند.

وی  با اشاره به اینکه اگر زمان معینی برای فعالیت بدنی ندارید از خرده زمان ها استفاده کنید افزود: مثلا اگر 30 دقیقه زمان برای فعالیت ندارید، سه دوره 10 دقیقه ای تمرینات با شدت بالا انجام دهید.

وی در خاتمه گفت: پارک ها و انجمن های تفریحی ورزشی را در محله خود بررسی کنید؛ به جای آسانسور از پله استفاده کنید و محیط زندگی خود را برای تمرینات ورزشی، به بهترین شکل آماده کنید.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز