استاندار کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد:
تنها راه کاهش ابتلا و قطع زنجیره انتقال رعایت دستورالعملها و پروتکلهاست
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تنها راه کاهش ابتلا و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در جامعه ، رعایت پروتکلهای بهداشتی و دستورالعملهای ستاد ملی و استانی است.
به گزارش ایلنا از یاسوج، "حسین کلانتری" افزود: توسعه فضای مجازی در بخشهای متخلف نقش مهمی در زمینه مقابله با ویروس کرونا در این استان دارد هر چند که تاکنون خدمات ارزنده ای در زمینه طرح غربالگری، آموزش مدارس و دانشگاه ها انجام شده است.
وی گفت: برای پیشگیری از ویروس کرونا و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی باید خدمات الکترونیکی در این استان بیش از پیش افزایش یابد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون ۱۳ هزار و ۶۰۰ نفر در این استان به کرونا مبتلا شدند، اظهار داشت: از این تعداد ۸۳ درصد آنها بهبود یافته اند.
کلانتری، تعداد بهبود یافتگان کرونایی در این استان را ۱۱ هزارو ۲۴۵ نفر ذکر و خاطرنشان کرد: مبحث فاصلهگذاری اجتماعی و روند توسعه دولت الکترونیک در دستگاههای اجرایی باید رعایت شود.
وی گفت: برخی از دستگاههای استانی در این زمینه عملکرد مطلوبی داشتند.
کلانتری با تاکید براینکه عزم جدی مدیران دستگاههای اجرایی برای اجرای مصوبات کرونا در این استان ضروری است، یادآور شد: به همین دلیل باید با دقت بیشتری پیگیری مصوبات این ستاد باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه امروز کرونا به شکل نگران کنندهای زندگی همه را به خطر انداخته و همه باید در قبال این شرایط پیش آمده احساس مسئولیت کنیم، ادامه داد: بحران کرونا امروز تمام دنیا را درگیر خود کرده و به همین دلیل باید کمترین عارضه از این شرایط دشوار عبور کنیم.
کلانتری، قطع زنجیره کرونا را مستلزم مشارکت همگانی برشمرد و افزود: تنها راه کاهش ابتلا و قطع زنجیره انتقال بیماری، افزایش مراقبتها و رعایت شیوه نامههای بهداشتی و پروتکل هاست.
وی گفت: بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا گچساران جزء شهرستان های بحرانی که در وضعیت قرمز به سر می برند ولی تاکنون اقدامات خوبی در زمینه مقابله با کرونا در این شهرستان برداشته شده است.
کلانتری افزود: با توجه به روند افزایش ابتلا به کرونا در دنیا، توجه به دستورالعملهای بهداشتی و رعایت اصول پیشگیری تنها واکسن این بیماری به شمار میرود.
وی اظهار گفت: شهرستان گچساران با سه بیمارستان و ۳۰۴ تخت درمانی دارای ظرفیت مناسبی در زمینه زیر ساخت های بهداشتی است.
مسئول ارشد اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هم اکنون نیمی از ظرفیت تختهای بیمارستانی این شهرستان خالی است، اظهارداشت: بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی نرگسی، ۶۴ تخت خوابی نفت به زودی به بهربرداری خواهد رسید و تعداد تخت های این شهرستان افزایش خواهد یافت.
وی گفت: با توجه به اینکه بیمارستان بیبی حکیمه(س) بیمارستان مادر و کودک است انتظار میرود تا حد امکان از بیمارستان بی بی حکیمه برای بیماران کرونایی استفاده نکنند.
کلانتری افزود: روزانه لیست افراد مبتلا به کرونا در اختیار شهرستان ها و شورای تامین قرار خواهد گرفت تا از این طرق با استفاده از ظرفیت موجود زنجیره کرونا کنترل و کاهش یابد.
وی گفت: نوبت دهی به بیماران در مطب های پزشکی استان باید به صورت الکترونیکی انجام شود.
به گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هم اکنون مبتلایان به کرونا در شهرستان بویراحمد به پنج هزار و ۷۳۵ نفر، گچساران ۲ هزارو ۲۵۷ نفر، کهگیلویه ۲ هزار و ۴۸۰ نفر، بهمئی ۷۱۴ نفر، باشت ۵۴۰ نفر ،لنده ۵۶۳ نفر، دنا ۶۲۱ نفر و چرام به ۳۹۴ نفر رسیده است.