معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کرمان:
فضای اردوهای راهیان نور باید معنویتزا باشد
وقایع بسیاری در کشور ما اتفاق افتاده است اما روایتگر آنها به حوزههای تاریخی و کلاسیک سپرده شده است که امروزنشانهای از آنها در جامعه نیست.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کرمان گفت: روایت دوران دفاع مقدس توسط رزمندگان، زمینه ماندگاری آنرا در نسل جوان و ادوار مختلف تاریخی فراهم میسازد.
به گزارش ایلنا از کرمان، ملکی در جمع راویان دفاع مقدس و رزمندگان جنگ تحمیلی با ذکر این مطلب که ولایت پذیری هدف اصلی اردهای راهیان نور است، افزود: در مدرسه باید سیستم خط مقدم جبهه طراحی شود.
وی با بیان اینکه جهاد وسیعتر از جنگ است، گفت: ما در دوران دفاع مقدس جهاد واقعی کردیم و راویان دفاع مقدس باید روح روحانی و معنوی این دوران را به دانش آموزان القاء کنند.
وی خاطر نشان کرد: این روح روحانی و معنوی در جنگ بود که انگیزههای اعزام به جبهه را زیاد میکرد و فضای معنوی حاکم در جبههها در سرتاسر کشور رایحه پخش بود.
وی تأکید کرد: فضای اردوهای راهیان نور باید معنویت زا باشد و همه باید در این عملیات بزرگ به روحیه معنوی زایی توجه کنیم.
وی افزود: اگر رزمندگان اهل توسل و نماز شب نبودند اینجانفشانی و ایثارگریها ایجاد نمیشدند.
ملکی معنویت زایی، اندیشه زایی و ابتکارزایی را از اهداف راهیان نور دانست و اظهار داشت: ابتکار، درایت و اندیشه رزمندگان جنگ را به یک جنگ فکری و اندیشهای تبدیل کرد که یکی از عوامل اصلی پیروزی بود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر کشور ما امروز در دنیا حرفی برای گفتن دارد از برکت دفاع مقدس و جنگ تحمیلی است گفت: همه ما جیره خوار دفاع مقدس هستیم.
وی نهادینه کردن اخلاق مداری، عدم تکبر و ولایت مداری را از دیگر اهداف اردهای راهیان نور دانست.
ملکی با بیان اینکه یک رزمنده دفاع مقدس و راوی ازاهرمهای اصلی فرهنگ است گفت: اخلاق زیر بنای فکری یک جمع فرهنگی است.
وی با اشاره به حضور فرماندهان جنگ در صف مقدم جبهه گفت: خاکی بودن در آموزش مؤلفه اصلی یادگیری است.
معاون پرورشی و فرهنگی تأکید کرد: باید در این اردوها فاصله را بین خودمان و دانش آموزان کم کنیم تا اهداف اردهای راهیان نور طبق مطالبات رهبر معظم انقلاب محقق شود.