رئیس کل دادگستری کرمان:
متولی امر به معروف و نهی از منکر مشخص شود
رئیس کل دادگستری استان کرمان خواستار تعیین متولی امر به معروف و نهی از منکر و شیوهنامههای اجرای این فریضه الهی شد.
حجتالاسلام علی توکلی در نشست تخصصی استانی همایش ملی قانون و امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: در کشور ما امر به معروف و نهی از منکر متولی مشخصی ندارد.
به گزازش ایلنا از کرمان، وی بیان داشت: لازمترین و ضروریترین کار این است، سازمانی تعیین شود که کارش سیاستگذاری و تبیین راهکارهای امر به معروف و نهی از منکر باشد و این کار را انجام دهد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: اگر امر به معروف و نهی از منکر را از جنبه علمی، حقوقی و عملی منتقل نکنیم، نتایج مناسبی را به دست نمیآوریم.
توکلی با اشاره به اینکه در نحوه اجرای دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر اختلاف وجود دارد، تصریح کرد: به بهانه اینکه کار فرهنگی نیاز است از امر معروف و نهی از منکر فرار میکنیم.
وی افزود: گاهی کسانی که میخواهند از زیر بار امر به معروف و نهی از منکر فرار کنند، بحثامور فرهنگی را پیش میکشند و در هیچ کاری و به ویژه کار فرهنگی بدون وضع قانون نمیتوانیم، موفق باشیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان اضافه کرد: برای رشد ارزشهای اخلاقی یکسری بایدها و نبایدها را باید برای جامعه تعریف کنیم و جامعه باید خوبیها و بدیها بداند.
توکلی به موضوع هجمههای گسترده فرهنگی بر علیه کشور ما اشاره کرد و گفت: اگر رسانهها، روحانیون و ائمه جمعه مطلبی را بگویند و بروند، این حرکت چندان موفق نیست.
وی با تاکید بر لزوم وجود مرکزیت و محوریت برای امر به معروف و نهی از منکر، تصریح کرد: باید امر به معروف و نهی از منکر را از مدیران آغاز کنیم و اگر مدیر مورد امر به معروف و نهی از منکر قرار گیرد و در محیط کاری امر به معروف و نهی از منکر کند، فضای بازی را پیش روی خودمان میبینیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: خوب کار کردن، آمد و رفت صحیح و به موقع، حفظ حرمتها برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر کاربرد دارد و باید مورد استفاده قرار گیرد.
توکلی خواستار تعیین متولی امر به معروف و نهی از منکر و شیوهنامههای اجرای این دو فریضه الهی در همایش ملی قانون و امر به معروف و نهی از منکر شد.