مدیرکل دامپزشکی استان کرمان؛
معدوم شدن بیش از ۷ تن فرآورده دامی فاسد در ماه رمضان
در ماه مبارک رمضان امسال، بیش از ده هزار مورد بازرسی از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان کرمان به عمل آمد.
مدیرکل دامپزشکی کرمان گفت: در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی درماه مبارک رمضان که همه ساله توسط بازرسین دامپزشکی انجام میگیرد، تعداد ۱۰ هزارو ۲۵۲ مورد بازرسی از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی دراستان کرمان به عمل آمد.
به گزارش ایلنا ازکرمان، رشیدی افزود: دراین طرح که تعداد ۸۲ اکیپ ثابت و سیار شرکت داشتند از بیش از ۳ هزار مرکز توزیع و نگهداری فراورده دامی بازرسی بعمل آمد.
وی بیان کرد: ثبت و گزارش چند مورد تخلف از مقررات بهداشتی در این مراکز، امحاء ۷ هزارو ۴۳۴ کیلوگرم فرآورده فاسد و نیز ارجاع پرونده ۴ مرکز به مراجع قضایی از جمله اقدامات انجام شده در این طرح بوده است.
وی در ادامه گفت: به تعداد ۴۵ دستگاه خودرو حمل و عرضه سیار فرآوردههای خام دامی ضمن اخذ تعهدات لازم اخطاریه قانونی داده شد.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان در پایان به شهروندان توصیه کرد: گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز و ممهور به مهر یا برچسب دامپزشکی و همچنین سایر فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را به شکل بسته بندی دارای لیبل کنترل و با دقت در تاریخ تولید و انقضاء آن از فروشگاههای معتبر تهیه کند.
وی تاکید کرد: جهت حفظ سلامت خانواده و جامعه از خرید مواد پروتئینی شامل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، میگو و… از فروشندگان سیار پرهیز کنند.