خبرگزاری کار ایران

رییس کل دادگستری استان کرمان؛

اصحاب مطبوعات و اهالی قلم، خادمان خوبی برای تعالی جامعه هستند

اصحاب مطبوعات و اهالی قلم، خادمان خوبی برای تعالی جامعه هستند
کد خبر : ۱۹۲۵۲۳

اگراصحاب رسانه و اهالی قلم اهل جنجال، تخریب و مچ گیری نباشند، می توانند خادمان بسیار خوبی برای تعالی جامعه باشند.

حجت الاسلام والمسلمین علی توکلی در آستانه روز خبرنگار گفت: نقش قلم از نقش شمشیر، ثروت و شهرت به مراتب بالاتر و بیشتر است.
به گزارش ایلنا از کرمان، این مقام قضایی با بیان اینکه در حقیقت قلم وسیله ای برای انتقال تجربیات قرن ها و نسل های دیگر است، ادامه داد: در طول تاریخ و بواسطه قلم، عده ای عزیز شده و عده ای نیز به ذلت رسیده اند.
وی با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه به اعتبار در دست داشتن قلم، وظایف سنگینی را بر عهده دارند، عنوان کرد: در روایات دینی نیز از صدای قلم عالم به عنوان اقدامی ارزشمند یاد شده که بیانگر تاثیرگذاری آن در حوزه های مختلف است.
رییس کل دادگستری کرمان خاطرنشان کرد: از قلم می توان به عنوان فریاد ساکت یاد کرد که گزارشگر تاریخ نیز به شمار می‌رود.
وی گفت: درباره فجایعی که هم اکنون از سوی رژیم غاصب صهیونیستی در غزه رخ می دهد نیز قلم های خوب و دلسوز می ‌تواند بسیاری از موارد را در تاریخ ماندگار کنند و صحنه های معنوی و ارزشمند دوران دفاع مقدس نیز تاکنون به بهره گیری از ظرفیت قلم به خوبی ماندگار شده و می تواند ماندگارتر شود.
وی تاکید کرد: در حوزه های مختلف می بینیم که هر زمان افراد قلم به دست به دنبال تخریب بوده اند، قلم اثرگذاری خود را از دست داده است.

رییس کل دادگستری استان کرمان، صداقت را مهم‌ترین عامل در ماندگاری آثار حاصل از قلم دانست و ادامه داد: صداقت، واقعیت نویسی، ایجاد وحدت و امیدوار کردن مردم از مهمترین اصول در حوزه اطلاع رسانی به شمار می روند.

وی گفت: میانه روی موضوعی است که در تعریف و انتقاد همواره باید مد نظر قرار گیرد تا موارد مطرح شده به تملق یا تخریب گرایش پیدا نکند.

وی افزود: باید با استفاده از ظرفیت های ویژه قلم، روحیه انتقاد پذیری را به عنوان یک کمال و انتقاد گری را به عنوان یک هنر در جامعه تبیین کرد.

مقام عالی قوه قضاییه در استان کرمان گفت: رسانه ها باید به موضوع مخاطب شناسی توجه ویژه داشته باشند و بدانند که مطالب را برای چه کسی می نویسند و این مطالب چه آثاری را در جامعه ایجاد می کند.

وی تاکید کرد: مخاطب شناسی یکی از شرایط یک خبرنگار خوب برای داشتن یک بستر مناسب اطلاع رسانی به شمار می‌رود.

وی استفاده از ادبیات فاخر و بهره گیری از تعابیر آمیخته با نزاکت را مورد تاکید قرار داد و گفت: خودداری از تخریب از دیگر اصولی است که رسانه ها همواره باید مد نظر داشته باشند زیرا تخریب، بدترین آفت سلامت اجتماعی جامعه محسوب می شود.

حجت الاسلام توکلی، انتشار یک خبر را مانند یک حکم قضایی دارای تبعات و حواشی مثبت یا منفی دانست و ادامه داد: همواره در جامعه به دنبال ایجاد آرامش و ارتقای احساس امنیت هستیم و رسانه ها سهم بزرگی در ایجاد امنیت اجتماعی و روانی دارند.

وی تاکید کرد: رسانه ها باید فضایی را ایجاد کنند که مردم و مسوولان از خدمات یکدیگر تقدیر کنند زیرا این امر موجب ایجاد انگیزه و ضامن برکت و رونق اجتماعی می شود.

وی از تلاش های تمامی رسانه های دیداری، شنیداری و نوشتاری در استان کرمان تقدیر کرد و گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی در استان کرمان در انعکاس سریع و مناسب اخبار حوزه قضایی تلاش های خوبی داشته است.

رییس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: خبرگزاری ها به عنوان مرجع انتشار اخبار، زمینه اطلاع رسانی از سوی روزنامه ها و سایر رسانه ها را ایجاد می کنند.

وی تاکید کرد: باید با اطلاع رسانی مناسب و به موقع، جلوی بروز شایعات را گرفت.

حجت الاسلام توکلی، نداشتن روابط عمومی متخصص در دستگاه ها را یک نقص دانست و گفت: این واحد باید به صورت ویژه مورد توجه مدیران باشد.

وی ادامه داد: در دادگستری استان کرمان همواره تاکید فراوانی بر انعکاس اخبار و استفاده مناسب از ظرفیت های رسانه ها داشته ایم و در این رابطه به تقویت علمی و فنی روابط عمومی توجه ویژه ای شده است.

رییس دستگاه قضا در استان کرمان تاکید کرد: معتقدم با مطبوعات و رسانه ها بسیاری از خدمات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را می توان انجام داد.

وی درپایان اعلام داشت: قلم افراد باید در خدمت مصالح مردم، نظام و اخلاق باشد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز