فرماندار کرمان عنوان کرد؛
یمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، فرصتی برای گسترش عدالت اجتماعی
بیمه اجتماعی کشاورزان اقدام مهمی است در راستای تامین آرامش خاطر و آینده روستاییان که باید بهترین استفاده را از آن نمود.
کرمان - ایلنا: فرماندار کرمان گفت: بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر فرصت بسیار مناسبی برای گسترش و تعمیم عدالت اجتماعی در بین اقشار مختلف است.
به گزارش ایلنا ازکرمان، توحیدی در جلسه ستاد راهبردی بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر با تاکید بر تفاوت بیمه درمانی و بیمه اجتماعی افزود: بعضی از روستاییان به سبب استفاده از بیمه های درمانی و سلامت از بیمه اجتماعی استفاده نمی کنند حال آنکه بیمه های درمانی تنها موضوعات سلامت و بهداشت و درمان را دربرمی گیرند.
وی تصریح کرد: بیمه اجتماعی راهی است برای تامین مالی ایشان تا در زمان کهنسالی وکاهش قوای جسمانی بتوانند مانند سایرین از مستمری دولت بهره مند شوند و برای تامین مخارج زندگی دچار مشکل نشوند.
فرماندار کرمان اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی به دنبال این است که از هر فرصتی به بهترین وجه برای خدمت به مردم استفاده کند بیمه اجتماعی هم خدمتی است برای اقشار آسیب پذیر کشاورز و روستایی تا آتیه ای مطمئن برای آنها ایجاد نماید.
وی گفت: کلیه کشاورزان، روستاییان و عشایر بدون محدودیت مکانی و سنی، از ۱۸ سال به بالا می توانند عضو صندوق بیمه اجتماعی شوند و پس از چند سال بازنشسته و حقوق بازنشستگی دریافت نمایند.
توحیدی عنوان کرد: ستاد راهبردی بیمه روستاییان به دنبال این است که در آینده ای نزدیک همه اهالی روستاها که جز دهکهای پایین جامعه اند را تحت پوشش قرار دهد.
وی گفت: دولت رقم قابل توجهی در این زمینه هزینه کرده است تا یک فرصت طلایی برای این قشر جامعه فراهم آورد.
فرماندا کرمان یادآور شد: این حق مردم است که از حداقل آرامش در کهنسالی برخوردار باشند مردمی که همتایی برای آنها در دنیا وجود ندارد و این از شکوه حضور مردم در راهپیمایی میلیونی روز قدس مشخص بود مردمی که مشارکت و همدلی آنها از دموکرات ترین حکومتهای اروپایی و مسلمان ترین ملتهای عرب بیشتر است.
در ادامه جعفری رئیس صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بیان داشت: قانون بیمه روستاییان حدود ۵۰ سال است که به تصویب رسیده ولی به دلیل پراکندگی و تعداد زیاد روستا، حدود ۶۷ هزار روستا در کشور؛ و نیز عدم وجود رابطه کارگری و کارفرمایی در مناطق روستایی اجرایی نشده است.
جعفری ابراز داشت: صندوق بیمه روستاییان از سال ۸۴ فعالیت خود را آغاز نموده و توانسته است از ۵/۶ میلیون نفر مشمول، یک میلیون و دویست هزار نفر را عضو نماید.
وی ادامه داد: هنوز تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد و اکثر روستاییان از بیمه اجتماعی استفاده ننموده اند که البته بخشی از آن بدلیل عدم آشنایی آنها با مزایای این طرح است.
وی خاطرنشان کرد: هشت سطح درآمدی برای برای روستاییان و عشایر تعریف شده است که به انتخاب خود آنها، و بر اساس سطح درآمدشان، حق بیمه آنها دریافت می شود که البته مبلغی که باید توسط ایشان پرداخت شود بسیار پایین است چراکه از ۱۵% حق بیمه ای که متقاضی باید پرداخت نماید ۱۰% آن را دولت تقبل می کند و تنها% ۵ را فرد بیمه شده پرداخت می نماید و این فرصت بسیار مناسبی خواهد بود تا با پرداخت حق بیمه بسیار پایین از مستمری بازنشستگی استفاده نماید.
جعفری اضافه کرد: مردم ابن بیمه را با بیمه درمانی اشتباه نگیرند و برای مطمئن شدن از عضویت در بیمه اجتماعی یک پیامک به سامانه ۳۰۰۰۲۷ ارسال نمایند تا وضعیت بیمه ای آنها اعلام شود.
وی اظهار داشت: سنوات بیمه اجتماعی قابل انتقال به سایر صندوقهای بیمه ای کشور می باشد.