خبرگزاری کار ایران

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان کرمان خبر داد:

فعالیت ۱۰۷ شرکت حمل و نقل کالا در هفت شهرستان جنوبی

فعالیت ۱۰۷ شرکت حمل و نقل کالا در هفت شهرستان جنوبی
کد خبر : ۱۷۱۶۸۴

طبق بارنامه‌های مستند در سال ۹۲ یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا و یک میلیون نفر مسافر در جنوب کرمان توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای جابجا شده است که یک سوم فرایند حمل و نقل استان مربوط به جنوب کرمان است.

درحال حاضر۱۰۷ شرکت حمل و نقل کالا در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان در حال فعالیت هستند که ۴۰ درصد شرکت‌های استان را به خود اختصاص داده‌اند و در کنار آن ۳۰ شرکت حمل و نقل مسافر هم در این منطقه فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایلنا از کرمان مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان کرمان گفت: طبق بارنامه‌های مستند در سال ۹۲ یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا و یک میلیون نفر مسافر در جنوب کرمان توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای جابجا شده است که یک سوم فرایند حمل و نقل استان مربوط به جنوب کرمان است.

جمیلی در مراسم معرفی خبرمدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های جنوب افزود: با توجه به فاصله جنوب کرمان از مرکز و مصوبه هیات وزیران در سال ۸۸ اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های جنوب کرمان باید مستقل می‌شد که به خاطر محدودیت‌ها و نبود امکانات تاکنون می‌سر نشده بود و امروز شاهد استقرار این اداره کل در جنوب هستیم.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به مشکلات اخیر در زمینه کاهش قیمت محصولات کشاورزی دولت با اختصاص اعتبار لازم این مشکل را تا حد زیادی طبق بارنامه‌های مستند در سال ۹۲ یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا و یک میلیون نفر مسافر در جنوب کرمان توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای جابجا شده است که یک سوم فرایند حمل و نقل استان مربوط به جنوب کرمان است مرتفع کرد.

وی گفت: امسال نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش تعداد خودروهای سنگین را در جنوب داشتیم که باعثرونق جابجایی محصولات کشاورزی شده است.

درادامه فرماندار جیرفت گفت: در جنوب استان کرمان در سه فصل بار وجود دارد که اردیبهشت ماه پیک تولید محصول است و در مجموع سالانه بیش از چهار میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید و به بازار عرضه می‌شود.

احمد امینی روش افزود: با توجه به ظرفیت بالای منطقه در تولید محصولات کشاورزی و سایر بخش‌های معدنی و صنعتی و فاصله زیاد منطقه با مرکز استان راه اندازی اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های جنوب کرمان ضروری بود که با همت و تلاش دولت یازدهم محقق شد.

وی ادامه داد: ۱۶ اداره کل در شهرستان جیرفت با همدلی در حال تلاش بوده و همه آن‌ها آماده همکاری با اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های جنوب کرمان هستند.

وی تصریح کرد: با توجه به مشکلات اخیر در زمینه کاهش قیمت محصولات کشاورزی دولت با اختصاص اعتبار لازم این مشکل را تا حد زیادی مرتفع کرد.

بلوردی مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان نیز گفت: در جنوب کرمان ۱۳۰ کیلومتر بزرگراه، سه هزار کیلومتر راه آسفالت و هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی وجود دارد که از خدمات اداره کل راه و شهرسازی در این منطقه است.

وی بیان کرد: جاده شریانی بندرعباس به سمت بم در حال دو بانده شدن است که هم اکنون ۱۱۰ کیلومتر آن دو بانده شده است

وی گفت: هم اکنون اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان در تمامی شهرستان‌های منطقه اداره دارد و با یکصد دستگاه ماشین آلات در حال ارایه خدمت است.

گفتنی است: غلامی معاون سازمان راهداری و حمل نقل جاده‌ای کشور در انت‌ها با معرفی کوروش جهانبخش کرمانی به عنوان اولین مدیر کل حمل ونقل و پایانه‌های کرمان جنوب گفت: اصل توسعه یافتگی امروز مهم‌ترین مساله است و توجه به حمل ونقل پویا و اقتصادی یکی از ارکان اساسی در روند توسعه محسوب می‌شود.

غلامی افزود: از محل اعتبارات هدفمندی یارانه‌ها و درآمد‌های سازمانی ناوگان فرسوده را نوسازی خواهیم کرد و تامین ناوگان باربری برای منطقه جنوب استان با توجه به اهیت موضوع حمل ونقل در منطقه مورد توجه سازمان است اما مسئولین استان نیز بهتر است صنایع تبدیلی، صنایع بسته بندی و مواردی از این دست را در منطقه جنوب کرمان توسعه دهند.

ارسال نظر