قائم مقام وزیر و مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمان:
مراکز کاریابی غیردولتی نقش مؤثری در اجرای سیاستهای بازار کار استان دارند
مراکز کاریابی غیر دولتی در راستای کوچک سازی دولت و با هدف ارائه مشاوره شغلی به کارجویان و کارآفرینان به بخش خصوصی واگذار شده اند است و یکی از مهمترین وظایف کاریابیهای غیر دولتی و مراکز اطلاع رسانی و مشاوره کارآفرینی تحلیل بازار کار و ارائه خدمات مشاورهای در زمینه اشتغال است.
حسن رحمانی در گردهمایی مسؤلان و نمایندگان مراکز کاریابی غیردولتی و همچنین مراکز اطلاع رسانی و مشاوره کارآفرینی استان کرمان با بیان اینکه رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تقویت کاریابیهاست، گفت: کاریابیها باید اهداف تعیین شده را محقق کنند و در غیر این صورت با استناد به قانون از ادامه فعالیت آنها جلوگیری به عمل میآید.
به گزارش ایلنا از کرمان قائم مقام وزیر و مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اعلام اینکه در ۸ ماه امسال بیش از ۱۰ هزار نفر در سطح استان به این مراکز مراجعه و نام نویسی نمودهاند، افزود: از این تعداد حدود ۵۸ درصد مرد و بقیه زنان جویای کار بودهاند.
حسن رحمانی گفت: هم اکنون ۲۱ مرکز کاریابی غیر دولتی دراستان کرمان وجود دارد که با یک انجمن صنفی هدایت میشوند و وظیفه نام نویسی از کارجویان و اخذ اطلاعات فرصتهای شغلی از کارآفرینان و مشاوره به کارجویان را بر عهده دارند.
وی از صدور مجوز سه مرکز اطلاع رسانی و مشاوره کارآفرینی در کرمان خبر داد و افزود: مجوز این مراکز با دقت صادر شده است و این مراکز وظیفه اصلی مشاوره به کارآفرینان و سرمایه گذاران را بر عهده دارند.
در ادامه محمد خواجهزاده مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان؛ مراکز کاریابی غیر دولتی را بازوان توانمند دولت در راستای توسعه کارآفرینی و اشتغال دانست و گفت: باید با حرکت صحیح و اصولی بر پایه اهداف و برنامه ریزیهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در راستای توانمند نمودن مراکز کاریابی غیر دولتی گام برداشت.
وی در پایان ضمن پاسخ به سؤالات مسؤلان کاریابی، مهمترین برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در حوزه توسعه کارآفرینی و اشتغال تبیین نمود.