خبرگزاری کار ایران

معاون قضائی و توسعه و برنامه ریزی دادگستری کرمان:

۳۱درصد رشد دعاوی خانواده نسبت به سال گذشته

۳۱درصد رشد دعاوی خانواده نسبت به سال گذشته
کد خبر : ۱۰۵۲۹۰

معاون قضائی و توسعه و برنامه ریزی دادگستری استان کرمان گفت: آمار دعاوی خانواه در ۵ ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۳۱ درصد رشد مواجه بوده است.

ایلنا: معاون قضائی و توسعه و برنامه ریزی دادگستری استان کرمان گفت: آمار دعاوی خانواه در ۵ ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۳۱ درصد رشد مواجه بوده است.

به گزارش ایلنا از کرمان معاون قضائی و توسعه و برنامه ریزی دادگستری استان کرمان میزان طلاق در عقد نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۱۲ درصد رشد مواجه است که این آمار وضعیت نگران کننده‌ای را در حوزه خانواده رقم زده است.

این مقام قضائی با اشاره به عدم آشنایی با مهارت‌های زندگی در بین زوجین اظهار داشت: باید آموزش مهارت‌های زندگی برای زوجین در شرف ازدواج را در دستور کار قرار داد تا ازدواج‌ها به واسطه عدم شناخت از تفاوت‌ها و روحیات جنس مخالف به فروپاشی نیانجامد.

معاون قضایی دادگستری خاطر نشان کرد: در هر زندگی مشترک اختلاف نظر و سوء برداشت وجود دارد و می‌توان با آموزش کنترل شرایط، حل مسائل و مهارت‌های زندگی بصورت مستمر و پر رنگ‌تر، از بنیان خانواده صیانت کرد و در جهت تحکیم آن گام برداشت.

وی با اشاره به افزایش آمار طلاق در عقد بیان داشت: اینکه زندگی مشترکی هنوز شروع نشده است به پایان می‌رسد نشان از عدم شناخت و آگاهی جوانان در آستانه ازدواج از زندگی مشترک دارد که باید با پیگیری مباحثآموزشی و مشاوره‌ای، مشکل به‌صورت اساسی حل شود.

شجاعی وقوع طلاق در مرحله عقد را بین سنین ۱۷تا۲۸ سال اعلام کرد و افزود: از عمده‌ترین دلایل وقوع طلاق در عقد می‌توان به عدم بلوغ فکری و اجتماعی اشاره کرد.

معاون قضایی دادگستری، رشد ۱۰۰ تا ۱۹۰ درصدی دعاوی خانواده در بعضی از شهرستانهای استان را نشانه به صدا درآمدن زنگ‌های خطر و هشدار ذکر کرد و ابراز داشت: باید با طراحی آموزش مهارت‌های زندگی از سال ششم ابتدائی تا آخر تحصیلات دانشگاهی با تناسب سن و مقطع تحصیلی، معضل دعاوی خانواده و طلاق را بصورت ریشه‌ای حل کرد.

وی از ضعف اعتقادات مذهبی، اعتیاد، ندادن خرجی، بیکاری، سوء ظن و عدم بلوغ فکری و اجتماعی به عنوان چند مورد از عمده‌ترین دلایل فروپاشی زندگی‌های مشترک یاد کرد و بیان داشت: در کنار این مسائل دلایل دیگری مثل خیانت، عقیم بودن، دخالت خانواده‌ها، تفاوت‌های فرهنگی، نارضایتی‌های جنسی و تفاوت تیپ‌های شخصیتی نیز رخ نمائی می‌کند.

ارسال نظر