آغاز طرح نوروزی تشدید نظارت بر عرضه فرآوردههای دامی در کرمانشاه
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه؛ از آغاز طرح نوروزی تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در کرمانشاه خبر داد.
علیرضا امیری در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در کرمانشاه اظهار کرد: طرح نوروزی تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان کرمانشاه در راستای حفظ سلامت جامعه توسط دامپزشکی از تاریخ ۲۵ اسفند سال جاری لغایت ۱۵ فروردین سال آینده به اجرا در میآید.
وی افزود: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و افزایش مصرف پروتئین خام دامی و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی و بهمنظور حفظ سلامت مصرفکنندگان هر ساله اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه قبل از فرارسیدن ایام تعطیلات نوروز نظارتهای خود را در قالب اکیپهای بهداشتی و بازرسی از اماکن تولید، استحصال، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میکند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار کرد: تیم نظارتی بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید تا عرضه فرآورده خام دامی که بیش از ۲هزار مکان، شامل قصابیها، مرغ فروشیها، ماهی فروشیها و همچنین هتلها، رستورانها و کبابیها هستند، نظارت میکنند.
امیری تصریح کرد: بازرسین بهداشتی دامپزشکی با رصد تمام جوانب بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی هر گونه تخلفی را بلافاصله در محل رسیدگی و با موارد تخلف برخورد قانونی میکند.
امیری تاکید کرد: مصرف کنندگان گوشت مصرفی خود را صرفاً از مراکز عرضه معتبر و مجاز که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی هستند تهیه و برای حفظ سلامت خود از خریدن گوشت کشتار غیر مجاز خودداری کنند.