سالانه 607 هزار تن محصولات لبنی در کرمانشاه تولید میشود
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: واحدهای صنایع لبنی در استان کرمانشاه سالانه بیش از 607 هزار تن محصول تولید می کنند.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، بهرام خانی میزان تولیدات دامی استان را شامل 36 هزار تن گوشت قرمز، 63 هزار تن گوشت مرغ، 10هزار و 500 تن تخم مرغ، 330هزار تن شیرخام و 2300 تن عسل اعلام کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در استان بیش از 4 میلیون و 600 هزار واحد دامی داریم، افزود: بخش دامپروری استان کرمانشاه پتانسیل بالایی برای توسعه دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به وضعیت واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی پرورش دام استان، افزود: در سطح استان 12 واحد دام سبک و 335 واحد دام سنگین داریم.
خانی اشارهای هم به وضعیت بخش طیور در استان کرمانشاه داشت و گفت: در بخش طیور حدود 919 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 10 میلیون و 500 هزار قطعه، مرغ تخمگذار 25 واحد با ظرفیت یک میلیون و 140 هزار قطعه و مرغ مادر گوشتی 9 واحد با ظرفیت 426 هزار قطعه در استان پرورش مییابد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در استان 27 واحد صنایع لبنی داریم، گفت: ظرفیت این واحدها تولید بیش از 607 هزار تن محصول لبنی در سال است.
خانی گفت: در استان کرمانشاه 83 مرکز جمع آوری شیر، 60 ایستگاه تلقیح مصنوعی دام سنگین، 9 کشتارگاه طیور صنعتی و15 مجتمع دامپروری فعال داریم.
وی کشتارگاههای دام صنعتی در استان را دو واحد اعلام کرده و افزود: در بخش دام سبک دو هزار راس در روز کشتار شده و در بخش دام سنگین نیز 200 راس انجام میگیرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تعداد میادین عرضه دام بهداشتی در استان را چهار واحد دانست و گفت: در این میادین حدود شش هزار راس دام سبک و یکهزار راس دام سنگین در روز عرضه میشود.
خانی در پایان با بیان اینکه در استان 220 هزار واحد کندوی عسل وجود دارد تصریح کرد: از این تعداد کندو حدود 215 هزار و 930 واحد مدرن و بیش از چهار هزار کندو بومی است.