معاون اول قوه قضاییه:
قانون اساسی ما مترقی ترین قانون تأمین حقوق فرد و جامعه است
قانون اساسی ما مترقیترین قانون تأمین حقوق فرد و جامعه است چراکه تمام وظایف مردم نسبت به یکدیگر، مردم به حکومت و حکومت به مردم را تبیین کرده است.
معاون اول قوه قضاییه در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه اظهار داشت: استان کرمانشاه هشت سال در تیررس موشکها و بمبارانها بود و اکنون نماد بارزی از غیرت دینی و همیت اسلامی است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از کرمانشاه، محسنی اژهای گفت: امروز با صدور انقلاب ایران به سراسر دنیا، مجد و عظمت اسلام نمایان شده است. ایران در معادلات جهانی یک قدرت اثرگذار است و در منطقه تأثیری بینظیر دارد. امروز همه نهضتهای آزادی خواه جهان الگوی خود را از انقلاب ایران میگیرند.
معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: وقتی کسینجر به زبان میآورد که ایران یک قدرت بلامنازع در آینده جهان خواهد بود شما باید خود قضاوت کنید که تأثیر جمهوری اسلامی در معادلات جهانی تا چه اندازه است.
وی افزود: تمام این نعمتها به خاطر زندگی زیر چتر ولایت است و ما باید بدون توجه به اینکه در کدام پست و جایگاه هستیم، خدمت به مردم را در اولویت قرار دهیم.
اژهای، نظام اسلامی ایران و قانون اساسی را یکی از مترقیترین قوانین اعلام کرد و گفت: قانون اساسی ما مترقیترین قانون تأمین حقوق فرد و جامعه است چراکه تمام وظایف مردم نسبت به یکدیگر، مردم به حکومت و حکومت به مردم را تبیین کرده است.
این مقام ارشد قضایی کشور اظهار داشت: اصل دوم قانون اساسی، پایهها و شالوده نظام را مشخص میکند، و اصل سوم نیز در ۱۵ بند به تبیین وظایف مردم به حکومت و حکومت نسبت به مردم میپردازد.
وی تصریح کرد: یکی از راهکارهای رسیدن به شکوفایی در همه ابعاد و در واقع تجربه یک مدینه فاضله ایجاد یک فضای آرام در سایه اجرای فضایل اخلاقی است و در این مسیر هم اقدامات ایجابی لازم است و هم اقدامات سلبی.
معاون اول قوه قضاییه خاطر نشان کرد: اقدامات مثبت و جریان سازیهای فرهنگی بر مبنای اخلاق و فضایل اخلاقی لازم است و البته فرآیندهای سلبی برای جلوگیری از پمپاژ ضد فرهنگها نیز از ملزومات است. یعنی هم کتاب لازم است هم میزان و هم حدید.
اژهای خاطر نشان کرد: اصل هشتم قانون اساسی با استناد به آیات قرآن بر گسترش معروف و جلوگیری از نشر منکرات در جامعه اشاره دارد، بنا بر این ما مسئولیم همانگونه که باید به فکر سلامت جسم و راحتی مادی مردم و جامعه باشیم در راستای آرامش روانی و سلامت روح مردم نیز قدم برداریم.
وی با اشاره به پمپاژ ضد فرهنگها توسط چند صد شبکه ماهوارهای فارسی زبان گفت: آیا عقل سلیم این را میپسنند که بدانیم خانوادهها و کودکان ما در تیررس این خطرات روانی و روحی است اما برای مبارزه با آن کاری نکنیم؟ آیا دولت به معنای اعم و قوه مجریه به معنای اخص میتواند بگوید که من وظیفه سلامت جسمی، تأمین شغل و مسکن و… دارم اما در قبال سلامت روح مردم و جامعه مسئولیت متوجه من نیست؟