خبرگزاری کار ایران

آیت الله احمدی:

همسرداری از الگوهای حضرت فاطمه(س) است

همسرداری از الگوهای حضرت فاطمه(س) است
کد خبر : ۱۶۱۰۱۹

حضرت فاطمه جایگاه بسیار رفیعی در بین امت اسلام داشت، ولی این جایگاه و منزلت هرگز باعثنشد که ایشان از همسرداری و اطاعت امیر المومنین غافل شوند. دلیل این هم این روایت است که می‌گوید؛ «حضرت علی(ع) هرگاه که به فاطمه(س) نگاه می‌کرد، تمام غم و اندوهش برطرف می‌شد».

آیت الله «ذکرالله احمدی» در جشن میلاد حضرت زهرا(س) که در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صحنه برگزار شد، اظهار داشت: آن زمان که می‌گوییم که حضرت فاطمه زهرا(س) بانوی زنان جهان است، بدین معناست که باید تمام صفات یک زن کامل و مسلمان را از ایشان بیاموزیم.

به گزارش خبرگزاری ایلنا در شهرستان صحنه، این استاد دانشگاه و حوزه با اشاره به لزوم شناخت حقیقی و کامل سیره و زندگی حضرت فاطمه(س)، گفت: این بزرگوار در اخلاق و رفتار جزو بزرگان اسلام بودند و احترام ویژه‌ای برای پدر بزرگوارشان پیامبر اکرم(ص) قائل بودند.

نماینده سابق مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: البته با وجود رابطه عاطفی که مابین ایشان و پیامبر خدا وجود داشت، این امر هیچگاه باعثنمی‌شد که ذره‌ای از احترام و فروتنی وی نسبت به حضرت محمد(ص) کاسته شود.

وی به همسرداری حضرت فاطمه(س) اشاره داشت و گفت: حضرت فاطمه جدای از اخلاق نیکویش با پدر، در بحثهمسرداری نیز الگویی برای تمام زنان جهان بوده و هست، این همسرداری و شیوه زندگی دخت پیامبر تا جایی مهم و تاثیرگذار بوده است که امام علی(ع) درباره جایگاه زن و موضوع شوهرداری می‌فرمایند که «جهاد زن، خوب شوهرداری کردن است».

احمدی اظهار داشت: حضرت فاطمه جایگاه بسیار رفیعی در بین امت اسلام داشت، ولی این جایگاه و منزلت هرگز باعثنشد که ایشان از همسرداری و اطاعت امیر المومنین غافل شوند. دلیل این هم این روایت است که می‌گوید؛ «حضرت علی(ع) هرگاه که به فاطمه(س) نگاه می‌کرد، تمام غم و اندوهش برطرف می‌شد».

این استاد دانشگاه و حوزه بیان داشت: یکی دیگر از صفات ارزنده و ماندگار بانوی دو عالم، امساک و دوری از اسرف بود. تا جایی که ساده زیستی این بانوی اسلام زبانزده خاص و عام آن زمان بوده است.

در پایان این مراسم از ۳۱۳ بانوی فعال شهرستان صحنه در عرصه فعالیتهای قرآنی و فرهنگی تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز