خبرگزاری کار ایران

معاونت خدمات شهری شهرداری کاشان تاکید کرد:

مسائل بهداشتی و شرعی در کشتارگاه کاشان رعایت می‌شود

مسائل بهداشتی و شرعی در کشتارگاه کاشان رعایت می‌شود
کد خبر : ۳۹۲۷۹۲

معاونت خدمات شهری شهرداری کاشان گفت: مسائل بهداشتی و شرعی در کشتارگاه کاشان به دقت انجام می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا در کاشان، محمدحسین واحدیان اظهار کرد: پیشرفت و سلامت جامعه در گرو تامین مواد غذایی افراد جامعه است و در این بین پروتئین مصرفی اهمیت ویژه ای دارد.

وی با بیان اینکه گوشت قرمز یکی از مهمترین و با ارزش‌ترین منابع تامین پروتئین است، تصریح کرد: تهیه و توزیع گوشت قرمز به دلیل فسادپذیری سریع باید در محیطی کاملا بهداشتی انجام شود و اگر در این امر مهم بی‌توجهی و مسامحه ای صورت گیرد, سلامت مصرف کننده و به تعبیر بهتر سلامت جامعه به خطر می افتد.

معاونت خدمات شهری شهرداری کاشان ادامه داد: کشتار گاه به مجموعه تاسیساتی اطلاق می شود که در آنجا دام‌های کشتاری با مقررات شرعی، فنی و بهداشتی ذبح و به صورت لاشه(گوشت) خنک و تازه شده تهیه و آماده می شوند.

واحدیان با تاکید بر اینکه کنترل و تصدی دولت بر کشتارگاه ها امری ضروری است، افزود: شهرداری کاشان با مدیریت و نظارت دقیق بر فعالیت های صورت گرفته در کشتارگاه صنعتی سعی دارد گوشت سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان  برساند.

وی گفت: کنترل مسائل بهداشتی در تامین گوشت سالم مستلزم برنامه ریزی صحیح و استفاده از روش‌هایی جدید و علمی با تکنولوژی مناسب است به همین جهت در چرخه تامین و عرضه گوشت قرمز بهداشتی و همچنین امکان کنترل و تنظیم بازار عرضه و تقاضا کشتارگاه بهداشتی نقش ارزنده و درخور توجهی دارد.

معاونت خدمات شهری شهرداری کاشان با بیان اینکه کشتارگاه مکانیزه کاشان بیش از 20 سال سابقه فعالیت دارد، خاطر نشان کرد: شهرداری کاشان با در نظر گرفتن سلامت شهروندان نظارت دقیقی بر مدیریت کشتارگاه صنعتی دام دارد و در راستای سلامت و بهداشت جامعه، سال گذشته اقدام به تاسیس و راه اندازی سالن پیش سرد در کشتارگاه کرده است.

واحدیان ادامه داد: در گذشته کشتار دام های سنگین به روش سنتی انجام می شد و مشکلات بهداشتی در پی داشت و شهرداری برای رفع این مشکلات اقدام به ساخت دستگاه ذبح آسان و شرعی دام سنگین کرد.

وی با اشاره به فرآیند انتقال گوشت از کشتارگاه به دست مصرف کننده بیان کرد: به طور متوسط روزانه کشتار 400 تا 500 راس دام سبک در کشتارگاه کاشان صورت می‌گیرد و  لاشه ها با استفاده از ماشین های مخصوص حمل گوشت به دست مصرف کنندگان می رسد.

انتهای پیام/
ارسال نظر