خبرگزاری کار ایران

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل خبرداد:

برپایی‌نمازعید فطر در 18 نقطه شهری و روستایی شهرستان آران و بیدگل

برپایی‌نمازعید فطر در 18 نقطه شهری و روستایی شهرستان آران و بیدگل
کد خبر : ۳۸۷۵۴۸

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل از برگزاری نماز عید فطر در 18 نقطه شهری و روستایی این شهرستان خبر داد.

 به گزارش خبرنگار ایلنا در آران و بیدگل، حجت‌الاسلام سمیع الله مردان رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل در گفت و گو با خبرنگاران گفت: نماز عید سعید فطر بزرگترین عید مسلمانان، پس از رؤیت هلال ماه شوال در 18 مسجد، مصلا، امام‌زاده و اماکن مذهبی شهرستان آران و بیدگل برگزار می‌شود.

وی حرم مطهر حضرت محمدهلال بن علی(ع) را یکی از مراکز مهم تجمع مردمی برای اقامه نماز عید فطر دانست و خاطر نشان کرد: نماز عید سعید فطر همچون سال های گذشته از ساعت 7 صبح به امامت آیت‌الله سید محمد موسوی امام جمعه آران و بیدگل در صحن جنوبی آستان مقدس هلال بن علی(ع) برگزار خواهد شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل افزود: نظیر این مراسم باشکوه، با حضور نمازگزاران در گلزار شهدای حرم مطهر امامزاده هادی (ع) نیز برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مردان با اشاره به درخواست های متعدد برای برپایی نماز عید فطر در حرم مطهر امامزاده قاسم بن علی النقی(ع) اظهار داشت: با موافقت امام جمعه شهرستان، نماز عید فطر، امسال برای نخستین بار در حرم مطهر این امامزاده عظیم الشأن نیز اقامه خواهد شد.

به گفته وی، گلزار شهدای شهر نوش آباد، امامزاده عبدالله مصلای نماز جمعه شهر ابوزیدآباد و مسجد جامع سفیدشهر از مهم ترین مراکز شهری برگزاری نماز عید فطر در شهرستان آران و بیدگل است.

مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد آران و بیدگل با اشاره به اینکه سعی شده نماز عید فطر در نقاط شهری و روستایی در مکانی واحد و متمرکز با شکوه هرچه بیشتر برگزار شود، خاطر نشان کرد: گلزار شهدا و مساجد جامع روستاهای شهرستان آران و بیدگل نیز میزبان مردم برای برگزاری پرشور نماز عید فطر خواهد بود.

حجت‌الاسلام مردان افزود: از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) آران و بیدگل پایگاه هایی برای دریافت زکات فطریه در نقاط محل برگزاری نماز عید فطر پیش بینی شده است.

به گفته وی، قرائت دعای ندیه، زیارت امام حسین(ع) از جمله برنامه های مشترک پیش از برگزاری نماز عید فطر در شهرستان آران و بیدگل است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل در ادامه تصریح کرد: اینکه روز اول ماه شوال عید اهل ایمان نامیده شده، به خاطر این است که مسلمانان از اینکه خداوند متعال گناهانشان را بخشیده و مژده و بشارت از طرف خداوند رسیده که ثواب‌های بسیاری برای روزه‌داران عطا خواهد کرد، حالت‌سرور و نشاط دارند.

مردان، با اشاره به اینکه انسان مسلمان در پرتو فضای معنوی ماه رمضان به اصل خویش باز می‌گردد، افزود: با فرارسیدن عید فطر گویی یک مسلمان از نو متولد می‌شود، چرا که طبق گفتار امیرمؤمنان علیه السلام، روزه‌داران در شب عید فطر از تمام آلودگی‌ها و پلیدی‌ها پاک شده‌اند.

رئیس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی آران و بیدگل، نماز عید فطر را مظهر وحدت و همدلی مسلمان خواند و افزود: با برپایی نماز این عید بندگی، مسلمانان جشن یک ماه بندگی خود را با سجده شکر بجای آورده و با حضور در صفوف فشرده نماز عید فطر،  بغض‌ها و کینه‌ها تبدیل به دوستی و همدلی می‌شود و مؤمنان در یک صف واحد احساس اتحاد و نزدیکی بیشتری به همدیگر می‌کنند. 

حجت‌الاسلام مردان با اشاره به روایات رسیده برای پرداخت زکات فطریه، این زکات را از عوامل تمام کننده و کمال بخش روزه دانست و افزود: زکات فطریه نماد و الگویی برای کمک به نیازمندان است که بر پایه ایمان و اعتقاد بنیان نهاده شده است.

وی افزود: روحیه کمک به نیازمندان در طول ماه مبارک رمضان شکل گرفته است و در پایان این ماه با وجوب زکات فطریه از سوی شارع مقدس، به تطهیر و تزکیه انسان کمک می‌کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر