در دهه تکریم مساجد صورت میگیرد؛
غبارروبی 100 مسجد آران و بیدگل برای استقبال از ماه رمضان
مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد آران و بیدگل از غبارروبی یکصد مسجد این شهرستان برای استقبال از ماه مبارک رمضان در طول دهه تکریم و بزرگداشت مساجد خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در آران و بیدگل، حجتالاسلام سمیع الله مردان مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد شهرستان آران و بیدگل در گفت و گو با خبرنگاران گفت: در طول دهه تکریم و بزرگداشت مساجد، یکصد مسجد این شهرستان برای استقبال از ماه رمضان غبارروبی و عطرافشانی میشود.
وی افزود: این آیین با حضور نمازگزاران، هیات امنای مساجد، هیئات مذهبی مساجد و با محوریت ائمه جماعات مساجد برگزار میشود و تا 17 خردادماه ادامه خواهد داشت.
رئیس اداره تبلیغاتاسلامی آران و بیدگل خاطرنشان کرد:نظافت و شستوشوی مساجد، آذینبندی، فضاسازی و آراسته سازی محیط داخلی و بیرونی مساجد، اهدای قرآن و نصب ادعیه رمضان از جمله فعالیتهای آیین غبارروبی در دهه تکریم مساجد است.
حجتالاسلام مردان افزود: نهادها و ادارات شهرستان نیز با توجه به مسؤولیت و عرصه خدمترسانی خود در امور نظافت، بهداشت و غبارروبی با هیئت امنای مساجد همکاری میکنند.
مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد آران و بیدگل با تاکید بر استقلال مساجد از لحاظ کارکرد دینی خاطر نشان کرد: وظیفه نهادهای عمومی و دولتی مسؤول در حوزه مساجد، تقویت، تسهیل، ارائه مسیر و جهت دهی صحیح، تقویت وفاق و همدلی دینی، نظارت و پیشگیری از آسیب و انحرافات مذهبی بمنظور توسعه و ترویج فرهنگ اصیل اسلامی است.
سمیع الله مردان، غبارروبی و عطرافشانی مساجد پیش از ماه مبارک رمضان را یکی از سنت های شایسته تکریم در فرهنگ دینی و اخلاقی دانست و افزود: از نگاه حضرات معصومین(ع) مسجد نورانیترین پایگاه بندگان صالح خداست، لذا به پاکیزگی، نظافت و غبارروبی از هر مکانی شایسته تر است.
رئیس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی آران و بیدگل در ادامه اظهار داشت: ماه مبارک رمضان اوج حضور فعال تر مردم در سنگر مقدس مسجد است و میزبان این خانه خداست و شایسته است که فضای مقدس مسجد از هر آلودگی مادی و معنوی پاک شود.
مردان در ادامه اظهار داشت: فضای آراسته، شاداب و با طراوت مساجد در طول سال بهویژه در ماه مبارک رمضان یک فرصت ویژه در جذب نسل جوان و نوجوان به فضاهای مذهبی است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل با اشاره به اینکه در آیه 18 سوره مبارکه توبه، آبادانی مساجد از مصادیق اهل ایمان ذکر شده است، خاطر نشان کرد: آبادانی مسجد تنها به معنای ساختن و تعمیر بنای آن نیست، بلکه حضور در مسجد و پر رونق نگاه داشتن آن و سعی در پاکیزگی و نظافت آن بهعنوان خانه خدا و مکانی برای راز و نیاز بنده از مصادیق روشن آباد کردن مسجد است.
حجتالاسلام مردان، هرگونه کوتاهی در حفظ و پاکیزگی مسجد را بی احترامی به مقدسترین مکان مذهبی دانست و تصریح کرد: قداست خانه خدا در هر کجا که باشد، به قدری است که پاکیزه نگه داشتن و غبارروبی و نظافت آن یک تکلیف اخلاقی و شرعی برای همه ایجاد میکند.