اولین پروتکل ارتقای فعالیت فیزیکی دانش آموزان درکاشان برگزارشد
به منظور بهره گیری از ارتباطات و همکاریهای بین بخشی نخستین پروتکل ارتقای فعالیت فیزیکی دانش آموزان به صورت پایلوت کشوری با حضور رئیس اداره سلامت نوجوانان و مدارس وزارت بهداشت، سرپرست فرمانداری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، رئیس شورای اسلامی شهر وجمعی ازمسئولین ادارات شهرستان کاشان درسالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزارشد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری ایلنا در کاشان «حمید رضا مومنیان» سرپرست فرمانداری ویژه کاشان ظهر امروز در این همایش با مثبت ارزیابی کردن برگزاری نخستین پروتکل ارتقای فعالیت فیزیکی دانش آموزان به صورت پایلوت کشوری در شهرستان کاشان گفت: با توجه به اینکه دراین پروتکل استانداردها، اهداف، زمانبندیها دیده شده وممکن است درموقع اجرا با مشکلاتی مواجه شود مجموعه مدیریت شهری کاشان درمرتفع نمودن این مشکلات آماده همکاری میباشند.
وی اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان را یکی ازبرجستهترین فعالیتهای دولت تدبیر وامید عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه این طرح هزینههای درمانی و بهداشتی مردم را پوشش میدهد امیدواریم با پیشروی این طرح مشکلات پایین دستی حوزه سلامت نیزبا پیگیریهای مستمر مسئولین مربوطه مرتفع گردد.
مومنیان پایین بودن تحرکهای اجتماعی درمقطع فعلی را موجب بروز بیماریهای قلبی وعروقی و چاقی دانست و گفت: دوران قدیم به دلیل چرب نبودن غذاها و وجود تحرکات اجتماعی و مصرف بیشترمیوجات با آسیبهای اجتماعی درحوزه سلامت به اندازه امروز روبرونبودیم.
سرپرست فرمانداری کاشان با بیان اینکه کم شدن تحرکات فیریکی و چاق شدن مردم درحال حاضر درسطح کشور دامنه دار است. گفت: امیدواریم این طرح بتواند به صورت دامنه داری این نگرانی دامنه دار را در درازمدت مرتفع کند.
وی با تاکید براینکه فضاها ی ورزشی در مدارس باید از یکجانشینی ورخوت خارج شود. گفت: براساس آمار رژیم صهیونیستی درمدارس این کشوربیشترین ایدهها ی دانش آموزانی را که به کالا تبدیل میشود با تمام کشورهای اروپایی برابری میکند.
وی با اشاره به اینکه هرچه ازمراکز شهری خارج میشویم فضای ورزشی دانش آموزان کمترمی شود. گفت: هرچند درشهرهای کوچک مدارس اسفالت نیست سر سره ودر وپنجره وجود ندارد ولی تحرکات در اینگونه مکانها بیشتراست.
وی ریزگردها را در شهرستان کاشان جدیترین نگرانیهای زیست محیطی دانست و گفت: با توجه به اینکه بیشترین مخاطب آسیب ریزگردها کودکان و بیماران قلبی و عروقی هستند باید در حوزه سلامت توجه جدی به این موضوع بشود.
گفتنی است در این نشست اعضای شرکت کننده با ارائه نقطه نظرات درجهت ترویج فرهنگ ورزش، کوه نوردی، تحرک، مصرف نکردن غذاهای چرب و سرغ شده، مصرف میوه جات، افزایش ساعات ورزش دانش آموزان در مدارس، آپارتمان نشینی و کم تحرکی را مهمترین عوامل چاقی و بروز بیماران قلبی و عروقی دانستند.