فعالیتهای قرآنی درکلیه زوایای زندگی مردم کاشان تاثیرگذاربوده است
مسئول نهاد قرآن کریم کاشان به تاثیرگذاری فعالیتهای قرآنی درکلیه زوایای زندگی مردم کاشان اشاره کرد و گفت : علیرغم همه مشکلات فرهنگی که کشورمان با آن مواجه است .شهرستان کاشان به دلیل انس به قرآن توانسته پیکره مذهبی خودش را همچنان حفظ کند.
« علی اکبر توحیدی » داور بین الملی قرآن کریم و مسئول نهاد قرآن کریم شهرستان کاشان ظهر امروز درحاشیه دهمین جشنواره قرآنی مدهمامتان شهرستان کاشان درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان با اشاره به اینکه این جشنواره از صبح امروز درچهار رشته شفاهی قرآت قرآن ، ترتیل ، حفظ و اذان با حضور خواهران و برادران درحال برگزاری است گفت : خوشبختانه این جشنواره تاکنون از کمیت وکیفیت خوبی درسه رنج سنی قبل وبعداز 18 سال ، 30 سال و 30 سال به بالا برگزارشده است .
وی ازجایگاه اول حفظ و قرائت قرآن و نهج البلاغه شهرستان کاشان نسبت به سایر شهرستانهای کشور خبرداد و گفت : شهرستان کاشان از نظر حفظ ، قرآئت قرآن و نهج البلاغه نسبت به بسیاری از مراکز استانهای کشور نیز بالاتر می باشد.
مسئول نهاد قرآن کریم کاشان وجود قرآت قرآن در خون مردم کاشان ، سنتی بودن قرآن ازسالها قبل تاکنون را مهمترین دلیل بالا بودن رتبه قرآنی شهرستان کاشان نسبت به سایر شهرستانهای کشورعنوان کرد و گفت : درکمتر شهرهای ایران سراغ داریم که در جلسات قرآنی یک جزء قرآن خوانده شود.
وی از وجود بیش از 700 جلسه قرآنی سنتی در شهرستان کاشان در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت : درتمام جلسات قرآنی کاشان در ایام ماه مبارک رمضان هرشب یک جزء قرآن خوانده می شود، ضمن اینکه بعداز ماه مبارک رمضان نیز این جلسات به طورهفتگی با خواندن یک جزء قرآن تداوم دارد.
این داور بین المللی قرآنی از فعالیت کلاسیک آموزشی دربیش از 30 موسسه قرآنی شهرستان کاشان خبرداد و گفت : وجود اساتید بسیارمجرب قرآنی دربخش خواهران و برادران کاشان نیز یکی دیگر از عوامل بدست آمدن رتبه اول قرآنی کاشان در کشور می باشد.
وی به تهاجم فرهنگی غرب درکشورمان اشاره کرد و گفت : تنها راه مقابله با تهاجم فرهنگی مانوس نمودن فرزندانمان به قرآن می باشد .