رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان تأکید کرد:
ضرورت بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی برای گسترش فرهنگ قرآن
رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان گفت: بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی برای گسترش فرهنگ قرآن کریم از ضروریات فعالیتهای قرآنی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان، حجت الاسلام سید عبدالصاحب حسینی رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در دیدار با مدیر و اعضای هیئت مؤسس تارنمای خانه قرآن بقیه الله روستای استرک کاشان گفت: بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی برای گسترش فرهنگ قرآن کریم از ضروریات فعالیتهای قرآنی است.
وی افزود: در مقطع کنونی، زبان جوانان جامعه ما فضای سایبری است، لذا فعالان قرآنی برای ترویج فرهنگ قرآنی باید از این ابزار بهرهمند شوند.
حسینی خاطر نشان کرد: دامنه فعالیتهای خانههای قرآن نباید محدود به آموزش و برگزاری مسابقات باشد، بلکه باید با برنامه ریزی حساب شده، فعالیت خود را در فضای مجازی بسط و گسترش دهند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان آغاز فعالیت خانه قرآن بقیه الله کاشان در فضای مجازی را نقطه عطف فعالیتهای این خانه عنوان کرد و اظهار داشت: ورود به عرصه سایبری اقدامی مثبت در جهت توسعه فرهنگ قرآنی است، اما مهمتر از آن توجه به محتوا و تغذیه فکری مناسب کاربران است.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به نقش مؤثر قرآن در اصلاح سبک زندگی فردی و اجتماعی خاطر نشان کرد: همانطور که در روایات آمده قرآن به عنوان معجزه دین ما است، باید بتوانیم با برنامه ریزی متنوع و جذاب جوانان را به سمت عمل به این معجزه الهی جذب کنیم.
وی استفاده از محتوای تکراری و درج مطالب کلیشهای را از جمله آسیبهای فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی دانست و خاطر نشان کرد: هیئت مؤسس تارنمای خانه قرآن بقیه الله باید با بهره گیری از نیروهای فعال مشتاق و باسواد برای تامین محتوای غنی مطابق با نیاز جوانان و نوجوانان تلاش کنند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در بخش دیگری از سخنانش به تهاجم گسترده فرهنگی دشمن با استفاده از فضای مجازی اشاره کرد و افزود: دشمنی استکبار اکنون به تهاجم فرهنگی درفضای مجازی تبدیل شده است و بهترین ابزار برای مقابله با این تهاجم، همین فضای مجازی است.
حسینی با اشاره به حدیث امام زین العابدین (ع) که اگر تمام دنیا به من پشت کند و من را تنها گزارد و من با قرآن باشم نه غمی و نه ترسی دارم تصریح کرد: تمام مشکلاتی که اکنون در جامعه وجود دارد ناشی از دوری و فاصله گرفتن از قرآن کریم است.
وی افزود: اگر سبک زندگی ما بر اساس آموزههای قرآنی باشد، شاهد این بیبند و باریها و از هم گسیختگی فرهنگی در جامعه نخواهیم بود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان، معرفی چهرههای شاخص قرآنی را از دیگر وظایف فعالان قرآنی در فضای مجازی دانست و خاطر نشان کرد: در جامعه فرهیختگان بزرگی وجود دارند که به عنوان چهرههای شاخص قرآنی میتوانند به عنوان الگوی مناسبی برای جوانان و نوجوانان معرفی شوند.
حسینی افزود: معرفی سبک زندگی و وقایع تاریخی کسانی که در زندگی اهل تلاوت و مؤانست با قرآن کریم بودهاند و قرآن را محور زندگی خود قرار دادهاند و تبیین اثرات و برکات آن در زندگی بزرگان میتواند در جذب جوانان به سوی قران کریم تأثیرگذار باشد.